Topmodelka Kate Moss (37): Budu se vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Topmodelka Kate Moss (37): Budu se vdávat!

Kate a Jamie
Kate a Jamie (Profimedia.cz)

Biologické hodiny tikají, životem plný párty, alkoholu a drog půjde stranou. Dva týdny po svých sedmatřicátých narozeninách oznámila světu: Chci se usadit!

Dlouho se o tom spekulovalo, ale Kate a její přítel Jamie Hince se vykrucovali. Po měsících dohadů vyšla konečně najevo oficiální zpráva, že se konečně zasnoubili. Svatba se chystá na začátek července tohoto roku.

V případě topmodelky to zásadní obrat v jejím životě. Měla několik pochybných milenců, nejvíce ji ale stahoval její vztah s britským hudebníkem Pete Dohertym (31). Ten se netajil, že pro něj je denní chleba heroin. A Kate pochopitelně fetovala s ním.

Jednou ji dokonce fotograf během koncertu přítele načapal v šatně, jak si připravuje svoji dávku. Skandálnímu životu by ale měl být teď konec. Život s kytaristou Jamie Hincem, strach, že by někdy přišla o tak úžasného partnera, je pro ní prý dostatečnou motivací…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.