Milan Schelinger: Bratr v hrobě možná neleží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Schelinger: Bratr v hrobě možná neleží

Fotografie
Fotografie (internal)

Legendární »hledač holubího domu« Jiří Schelinger (†30) by oslavil 60. narozeniny. Zároveň uplyne 30 let od jeho tragické a nikdy úplně neobjasněné smrti.

Podle oficiálních zpráv zpěvák zahynul poté, co skočil z bratislavského starého mostu do Dunaje, a jeho tělo našli až po několika týdnech vyplavené u maďarských hranic. Záhadné okolnosti smrti dodnes vzbuzují řadu otazníků a spekulací.

„Myslím si, že nemáme v hrobě správné tělo. Mám pitevní zprávu, která v několika důležitých věcech nesouhlasí,“ říká třeba Schelingerův bratr Milan s tím, že tělo, které policie našla, už nebylo jinak identifikovatelné.

Zpěvákova druhá manželka Jitka Poledňáková však o těle nepochybuje. „Ukázali mi pramen vlasů, který vím přesně, kde odstřihli,“ vzpomíná a sama popisuje události tak, jak jí je osobně popsala přímá svědkyně Jirkových posledních chvil.

„V hospodě předtím Jirka seděl a pil s nějakou dívkou a jejím přítelem. Když šli domů přes most, ten chlapec si odskočil na malou a ta dívka začala do Jirky hučet. Její chlapec pak, aby ukázal své ego, Jirku vyhecoval, aby skočili. Ten kluk přežil, našli ho, jak se drží nějaké bójky. A Jirka doplaval až do Maďarska...“ dodává Poledňáková.

Se smrtí si Schelinger zahrával i dříve. „Jako kluci vykradli nějaký obchod, a brácha tak v sedmnácti skončil ve vazbě. A tam mu nějací zkušení muklové poradili, aby si podřízl zápěstí, že tím se odtamtud dostane. Díky tomu dostal i modrou knížku, armáda přece nevezme sebevraha,“ dodává Milan Schelinger. Více v magazínu Top Star dnes večer na TV Prima.

Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2011 • 09:23

Pracovitost a slušnost vystřídala nabušenost,prachy a zvrhlost,zlodějové a vrazi nám chodí na svobodě,malé ryby za ukradený rohlík hned zavíraj ....Lidé se mají mooooc "dobře" a jsou "nadmíru" spokojeni...

pohadkamaje
2. 2. 2011 • 21:41

Jeden cvok pod drogama skočil před X lety z mostu. Něco novějšího tam nemáte?

alenkaa
2. 2. 2011 • 19:32

Byl to náš idol. On a Sodoma a Bob Frídl a Vašek Neckář. Kde ty časy jsou ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.