Zlata Adamovská: 7, 8 milionů díky Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlata Adamovská: 7, 8 milionů díky Ordinaci!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (TV Nova)

Televize Nova dnes po zimní přestávce vrací na obrazovky svou vlajkovou loď – seriál Ordinace v růžové zahradě 2!

Zatímco divačky jsou zvědavé, jaké dějové přemety na oblíbené postavy čekají, herci se těší spíše na své honoráře. Kdo v Ordinaci vydělává nejvíce? Podle celkového počtu natáčecích dnů to jsou hlavní hrdinové – Zlata Adamovská (51), Petr Rychlý (45) a Jan Štastný (45)!

Za roli lékařky Běly Páleníkové v Ordinaci si třeba Adamovská od počátku svého angažmá v seriálu v roce 2006 do této chvíle mohla vydělat až 7,8 milionu Kč. Alespoň tedy podle oficiální statistiky, kterou Nova vydala o souhrnných počtech natáčecích dnů jednotlivých herců.

„Petr Rychlý má za sebou celkem 608 natáčecích dnů, Zlata ho následuje s 520 dny,“ říká mluvčí seriálu Eva Měšťáková. Dny deník Aha! vynásobil standardním honorářem za natáčecí den.

Honorář má každý herec jinak vysoký, záleží na jeho »hvězdnosti«. U nikoho ale zpravidla nepřesahuje patnáct tisíc korun za den.

O zhruba půl milionu méně než Adamovská, přibližně 7 296 000 Kč, si za účinkování v Ordinaci do této chvíle vydělal Petr Rychlý, který hraje doktora Čestmíra Mázla. Ten je v seriálu o rok déle, od jeho startu v roce 2005, jeho »záře« ale není tak velká jako Zlatina.

Na třetím místě je herec Jan Šťastný, který ztvárňuje bývalého primáře Fryntu, s 510 natáčecími dny a cca 5 miliony korun na kontě. Další statisíce až miliony si Rychlý, Adamovská a Šťastný ještě vydělají. Ordinace totiž minimálně do června tohoto roku poběží.

„Do té doby jsou rozepsané dějové linky, dál zatím ne,“ říká mluvčí seriálu Měšťáková. Dnešní díl Ordinace v růžové zahradě má název Návrat do ložnice a startuje ve 20 hodin na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.