Trnavský s Munzarovou: Líbačka na plese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trnavský s Munzarovou: Líbačka na plese!

Vášnivý tanec Martina Trnavského s Barborou Munzarovou.
Vášnivý tanec Martina Trnavského s Barborou Munzarovou. (Pro Aha! – Igor Zehl)

Konec skrývání! Že v sobě našly dvě bývalé hvězdy seriálu Ordinace v růžové zahradě Barbora Munzarová (39) s Martinem Trnavským (40) zalíbení, to se ví už přes rok.

Avšak až v posledních týdnech přestali milenci svou lásku tajit a začali vystupovat jako oficiální pár. No, a po sobotním Plese před oponou v brněnském Mahenově divadle už nemůže být pochyb o tom, jak zamilovaní do sebe jsou. Martin s Bárou protančil celou noc a dokonce ji na parketu tu a tam i políbil!

Munzarová se kvůli svému seriálovému milenci rozvedla s hercem Jiřím Dvořákem a i Trnavský vycouval z dlouholetého vztahu...

Ples byl událostí brněnské zimy; nejlacinější vstupenka do divadla stála 2000 korun. Hostům, mezi nimiž byli mj. Marek Eben, zpěvák Miro Žbirka, misska Klára Doleželová, fotograf Jadran Šetlík či exministr Miroslav Macek, hrály a zpívaly skutečné hvězdy: hvězda 80. let Sandra (40) a Lou Bega (35)!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.