Halina bude babičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Halina bude babičkou!

Halina Pawlowská se na roli babičky moc těší.
Halina Pawlowská se na roli babičky moc těší. (Aha! – David Kundrát, aha)

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (55) je štěstím bez sebe! Její dcera Natálie (29) jí totiž dala ten nejkrásnější vánoční dárek, jaký si jen mohla představit. S přítelem čekají rodinu, a Pawlowská by se tak na jaře měla dočkat prvního vnoučete.

„Jsem moc šťastná. Miminko by se mělo narodit na jaře, na přelomu března a dubna,“ potvrdila deníku Aha! Pawlowská, která se netajila tím, že se na roli babičky docela těší. Rozhodně prý však na dceru v tomto ohledu nikdy nenaléhala.

„Natálie první těhotenství samozřejmě dost prožívá a na miminko se s přítelem moc těší, stejně jako Halina, kterou ta zpráva dost dojala. Na vnouče se těšila, i když navenek třeba dávala najevo, že na tom tak nelpí...,“ nechal se slyšet zdroj z okolí Pawlowské. A je jen otázkou času, kdy korpulentní moderátorka tuto novou, bezesporu radostnou zkušenost zúročí v některé ze svých knížek nebo dokonce talkshow.

Dcera Pawlowské Natálie má velký důvod k radosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.