Česko i Slovensko zná svůj talent, vyhráli Dae Men! Porazili Zázrivého i Nedvěda. Hašková pohořela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko i Slovensko zná svůj talent, vyhráli Dae Men! Porazili Zázrivého i Nedvěda. Hašková pohořela…

Duo Dae Men je vítězem Česko Slovensko má Talent
Duo Dae Men je vítězem Česko Slovensko má Talent (TV Prima)

Česko i Slovensko má svůj největší talent. Po dramatickém boji vyhráli siloví akrobati Zdeněk Moravec a Petr Horníček z dua Dae Men!

„Vy prostě do toho Vegas musíte. Kdo jiný by měl vyhrát než vy…“ Když takové výroky pronášel v show Česko Slovensko má Talent Jaro Slávik, nikdo netušil, že se jeho předpovědi do puntíku splní. Až když Zdeněk Moravec a Petr Horníček stanuli vedle dalších dvou nejlepších finalistů – pěvce Mariána Zázrivého a kouzelníka Richarda Nedvěda, začalo být jasné, že jejich šance na výhru jsou víc než velké. A to se také potvrdilo. Právě tito siláci se stali vítězi Talentu a převzali si šek na 100 tisíc euro

O Mariánu Zázrivém sami porotci řekli, že to byl především jeho silný příběh s bývalou manželkou Zulfizar, jímž se nechali strhnout a falešně odzpívanou semifinálovou skladbu ohodnotili pozitivně. Mariánovi k druhému místu dopomohlo jen to, že znovu zpíval semifinálovou árii z opěry Turandot. Ani tu ale neodzpíval čistě celou.

Richard Nedvěd sice dokázal na svou stranu strhnout velké množství diváků i celou porotu. Nakonec se ale za doprovodu »standing ovation« odporoučel z trojice jako první. V show ovšem vyhrál to nejcennější – lásku slečny Veroniky, po níž tak toužil.

Mezi nejlepší trojici se ovšem nezvládla probojovat dcera slavného hokejového brankáře Dominika Hašková. Tentokrát nepomohly chvapozpěvy poroty ani přítomnost slavného tatínka v hledišti.

ČTĚTE TAKÉ

Kouzelník Richard Nedvěd: Řeknu vám, kdo dnes večer vyhraje!

Prostořeká Lucie Bílá: Konec na Nově?

Skandál na Slavících! Slavici Bílou nenechali zpívat, ona na za to pozvala lidi na Primu! A Gott to zase vyhrál…

Lucie Bílá: Během semifinále ČSMT vystřídala róby za statisíce! Která ji sluší nejvíc?

Talentové soutěže jdou do finále - Vyhrají Mako!Mako a Janečková?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.