Nosková skončila v »podprdě«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nosková skončila v »podprdě«!

Míša Nosková se odhalila. Ale jen na chvíli.
Míša Nosková se odhalila. Ale jen na chvíli. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRŮHONICE – Ač to vypadá, že se zpěvačka Míša Nosková (23) nechala inspirovat odvážnou Madonnou, opak je pravdou! Na sportovním dni muzikálových hvězd Divadla Broadway odhalila zpěvačka své vnady.

Ale jenom na chvíli! Žádné další exhibicionistické scénky se už ten den nekonaly. Vládl spíše zmatek. Moderátorské duo Aleš Háma a Jakub Wehrenberg totiž zapomnělo ve fotbalovém utkání, kolik dal kdo gólů!

„Jelikož už nevíme přesný počet gólů, tak se dohodneme na tom, že to skončilo plichtou,“ rozumoval známý vtipálek Háma, který společně s Wehrenbergem komentoval fotbalové klání muzikálových hvězd z Kleopatry a Tří mušketýrů. Oba moderátoři si během klání vytvořili takzvané »virtuální studio«, což znamenalo, že se vždy vynořili mezi diváky a pokračovali nerušeně v moderování. A právě jejich věčné srandičky je samotné zmátly natolik, že poté nemohli vyhlásit vítěze.

Jako činný hráč s věčným úsměvem na rtech se projevil rocker Pepa Vojtek, který dal jeden gól. Aktivním účastníkem na hřišti byl také výrazně pohublý Bohuš Josef. Všichni se kromě zápasu těšili na hodování v creperii U Slepiček, kde si svou ztracenou energii doplnili lahodnými moky a bohatým rautem. Nejlépe se měl maskot vyhlášené restaurace, vycpaná slepice, který ten večer získal více pozornosti než leckterá celebrita!

4.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.