Veronika Žilková (49): Zbavila se mindráku! Po 30 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veronika Žilková (49): Zbavila se mindráku! Po 30 letech!

Veronika se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem (27).
Veronika se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem (27). (Česká televize, ara)

Herečka a tanečnice soutěže České televize StarDance IV Veronika Žilková (49) se při sobotním přímém přenosu nečekaně po třiceti letech setkala se svým nápadníkem ze školy!

„Scéna jak z romantického filmu! Před třiceti lety jsme si v tanečních domluvili rande, na které on nepřišel. Měla jsem z toho tenkrát mindrák, že jsem tlustá a hnusná. Až teď jsme si vysvětlili, jak to tenkrát vlastně bylo,“ prozradila deníku Aha! herečka s tím, že všechno bylo jinak!

„Jel prý na to rande na motorce, která mu cestou k nám do suchdolského kopce vypověděla službu. A protože jsme na sebe neměli čísla a my se už v těch tanečních nepotkali, zůstalo to takhle otevřené až doteď,“ vzpomíná paní Veronika.

„Představte si, že jsem v sobotu nakráčela na generálku StarDance, a tam ten Miloš Pecháček byl jako člověk, co má na starosti komparz a diriguje lidi, aby tleskali, kdy mají,“ směje se herečka, která se díky sobotnímu setkání mindráku konečně zbavila!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.