Herečka Gabriela Vránová: Prý jsem babička malé Kepkové... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Gabriela Vránová: Prý jsem babička malé Kepkové...

Herečka Gabriela Vránová.
Herečka Gabriela Vránová. (TV Nova)

Hyperaktivní Jana Kepková (7) z Talentmanie, kterou diváci znají i jako seriálovou dceru Terezy Kostkové (34) v Ordinaci v růžové zahradě 2, je podle řady internetových komentářů vnučkou herečky Gabriely Vránové (71)!

Ta se ale proti spojení s holčičkou, která už řadě lidí leze na nervy, ohrazuje! „To není moje vnučka! Já ani žádnou nemám!“ brání se Vránová, matka režiséra Ondřeje Kepky, které už kvůli dítku volala řada lidí.

Není divu, že se Vránová brání být babičkou aktivního děvčete. Janino nedělní vystoupení v Talentmanii bylo doslova utrpením a vadí i lidem z Ordinace a divákům!

„Kepková je neuvěřitelně afektovaná, zezačátku jsem si myslela, že hraje postižené dítě. Ale holt protekční děti budou vždy a všude. Možná by jí někdo mohl trošku před natáčením s projevem poradit. Toto je už za hranicí ošklivosti,“ rozčiluje se na webu Novy jedna z divaček Ordinace.

Jana Kepková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.