Iveta Bartošová přijde k dnešnímu soudu: Po rozvodu vyráží na mejdan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová přijde k dnešnímu soudu: Po rozvodu vyráží na mejdan!

Setká se dnes Iveta u soudu s Jiřím?
Setká se dnes Iveta u soudu s Jiřím?  (David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Mária Rušínová, Petr Novotný, Kateřina Kalibánová, Alexander Malachovský)

Iveta Bartošová (44) se zúčastní dnešního rozvodového soudu. „Na poslední chvíli jsem se rozhodla, že tam budu,“ řekla Aha! Barotošová, která manžela Jiřího Pomejeho (45) už nikdy vidět nechtěla, ale dnes se jejich cesty možná stejně zase protnou. „Chci, aby soud rozhodl už dnes a nic se neprotahovalo,“ dodala.

A zatímco Iveta má jasno v tom, že se stání zúčastní, Pomeje se zatím nerozhodl. „Buď přijdu, nebo ne,“ řekl nám. V pátek absolvoval schůzku s právničkou Bartošové. Požádala ho, aby v zájmu bezproblémového rozvodu osobně přišel a svým chováním pomohl k důstojnému průběhu soudu, který se má konat za zavřenými dveřmi.

Podle Pomejeho vyjádření v médiích si měl klást podmínky, za nichž rozvod nebude bojkotovat, a žádal, aby se mu Iveta veřejně omluvila za osočení z krádeže vybavení domácnosti.„Ráda slyším, že nechce bránit rozvodu, ale dobře ví, že si nemůže klást podmínky. Pro oba je lepší, abychom měli rychle ten nepříjemný soud za sebou,“ řekla Aha! Bartošová, kterou o víkendu netížily předrozvodové chmury.

„Neměla jsem kvůli práci čas na rozvod myslet. Pro mě už to není spojené s emocemi. Ale kdo ví, jak pondělek psychicky zvládnu. Svobodná se cítím dávno. V hlavě už to mám vyřešené. Ten akt je jen technická tečka,“ dodala Bartošová, která už byla myšlenkami na své dnešní autogramiádě.

Jen několik desítek minut po konci soudu, totiž v pražském obchodním domě na Pankráci pořádá autogramiádu k novému cédéčku. A nebude se prý jen podepisovat. „Vyrazím mezi lidi. Naplánovala jsem autogramiádu svého bonusového CD Děkuju Vám, Andělové. Bude to mejdan! Budu se bavit a smát s fanoušky, klidně mi přijďte pogratulovat k rozvodu,“ zve obdivovatele Bartošová.

„Ale hlavně budu se svým synem, strávíme spolu krásné odpoledne a večer,“ dodala Iveta, která chce, aby se rozvodové řízení zcela vyhnulo jejímu synovi Arturovi, jenž už tak prožívá v posledních letech velmi těžké období.

Ještě před rozvodem se Jiří Pomeje sešel s právničkou Ivety Bartošové, aby si ujasnili podmínky rozchodu.

Další informace o rozvodu Bartošové přineseme zítra

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.