Otec postiženého Davídka - Musí na operaci srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otec postiženého Davídka - Musí na operaci srdce!

Táta postiženého Davida Dostála teď bojuje o vlastní život, má problémy se srdcem. Brzy ho čeká operace.
Táta postiženého Davida Dostála teď bojuje o vlastní život, má problémy se srdcem. Brzy ho čeká operace. (TV Nova)

Otec handicapovaného Davídka »Jacksona« Dostála (7), který včera oznámil svůj plán odstoupit ze soutěže televize Nova Talentmania, má problémy se srdcem! Za vším prý stojí stres a nervozita v soutěži. „Musím chodit pravidelně na vyšetření, čeká mě operace srdce,“ přiznal včera Ladislav Dostál s tím, že zdravotní problémy se prý objevily až se začátkem show.

Za odstoupením malého napodobitele Michaela Jacksona stojí prý hlavně to, že měl být lákadlem televize Nova na zvýšení sledovanosti. Jeho emotivní příběh rozplakal nejednoho diváka, jenže jeho rodiče najednou zjistili, že televizi nejde ani tak o Davídkův talent, ale o jakousi atrakci v podání handicapovaného klučiny.

Je však ještě jeden důvod, proč se Davidovi rodiče rozhodli ukončit boj o sto padesát tisíc eur – vážný zdravotní stav jeho táty Ladislava. Ten těžce nesl nápor kladený ze strany produkce na syna a momentálně pravidelně navštěvuje kardiocentrum v brněnské nemocnici, kde by měl podstoupit operaci srdce.

„Zrovna jdu na vyšetření se srdcem, kam teď chodím velmi pravidelně. Budou mě zřejmě i operovat. I to je vlastně důvod, proč chceme skončit v soutěži. Vždyť ten nápor na psychiku, neustálé bombardování zlými zprávami od lidí, to s člověkem zamává. Nedělá mi to dobře,“ svěřil se deníku Aha! pan Dostál, který jen doufá, že se odstoupení ze soutěže obejde bez pokuty či jiných sankcí.

Chce s Davídkem žít dál životem, na který byli zvyklí předtím, než jejich rodinu osudově zasáhla Talentmania.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.