František Šimčík (12) z Talentu - Už ho chtějí adoptovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

František Šimčík (12) z Talentu - Už ho chtějí adoptovat!

Sympatický klučina Franta Šimčík si podmanil celou republiku.
Sympatický klučina Franta Šimčík si podmanil celou republiku. (TV Prima)

Kolem největší hvězdy »primáckého« pořadu Česko Slovensko má talent Františka Šimčíka (12), který kvůli lhostejnosti vlastních rodičů přebývá v dětském domově, se po jeho nespravedlivém vyhazovu ze soutěže strhla doslova smršť událostí! Zatímco Primu bombardují tisíce žádostí o jeho návrat, a ta to rázně odmítá, neuvěřitelně šikovného tanečníka chce už adoptovat několik rodin!

Vlastní rodiče na něj zvysoka kašlou, zdá se ale, že sympatický Frantík si účastí v Talentu pojistil štěstí vlastními silami. „Ozývají se nám lidé z celé republiky. Jsou to stovky mailů a telefonátů. Ta obrovská vlna zájmu nás těší. Některé rodiny se dokonce ozvaly už s tím, že by ho adoptovaly,“ přiznal ředitel Dětského domova Lipová u Šluknova Leoš Moravec.

Podle něj zatím ale domov s unáhlenými rozhodnutími vyčkává. Bojí se, zda nejde jen o reakci na módní televizní ikonu. „Zatím na to nereagujeme a snažíme se ho ochránit i od lidí, kteří by se na něj rádi přijeli podívat jako na cvičenou opičku,“ prozrazuje Moravec.

Podle něj sláva malému tanečnímu mistrovi nestoupla do hlavy, spíš naopak. „Franta je stydlivý, a když se někdo na Talent zeptá, odmítá se o tom bavit. To ale neznamená, že by neuměl zlobit. Umí, a to hodně. Ale takoví jsme byli všichni. Pozoruji, že se na něj zaměřili vychovatelé. Všímají si jeho lumpáren o dost víc než před soutěží,“ usmívá se ředitel.

Kromě řady celebrit se s podporou ozval i travestita Petr Vostárek alias Chi Chi Tornado, který chtěl Frantovi přenechat své postupové místo do semifinále. „Pravidla soutěže to neumožňují. Televize Prima a Joj ale nad Frantou budou mít patronát, zajistí mu choreografa a budou mu pomáhat rozvíjet jeho talent,“ vyjádřila se včera pro Aha! mluvčí Primy Jana Kocová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.