Tom Cruise: Noční výlet po Karlově mostě! Prošel si i Kampu, zdrželi ho fanoušci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tom Cruise: Noční výlet po Karlově mostě! Prošel si i Kampu, zdrželi ho fanoušci!

Před patnácti lety se po Karlově mostě Tom prošel poprvé, ve středu v noci se na něj vrátil.
Před patnácti lety se po Karlově mostě Tom prošel poprvé, ve středu v noci se na něj vrátil. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Po středečním hektickém dni, kdy v půl třetí ráno přiletěl do Česka z Tokia a celý den běhal před kamerou na pražském Vyšehradě, vyrazil americký herec Tom Cruise (48) ještě na večeři do vyhlášené restaurace Kampa park!

Do ní šel pěšky z hotelu Four Seasons, kde bydlí, přes Karlův most. „Byl usměvavý, vůbec na sobě nedal znát, že celý den strávil na natáčení. Nechal se fotit, podepisoval se a byl v klidu,“ popsal Tomův večer fotograf deníku Aha!

V restauraci se sešel téměř celý štáb špionážního filmu Mission: Impossible IV, který v Praze Cruise natáčí, na zahajovací párty před víkendovou oficiální první klapkou. Slavný herec paradoxně neseděl na terase s malebným výhledem na Karlův most. Byla zima, a navíc ji obsadila výprava japonských turistů. Akce skončila před půlnocí, kdy se Tom vrátil do hotelu, od rána pak opět natáčel – tentokrát interiéry v mladoboleslavské věznici.

A že se už nemohl dočkat. „Natáčí se ve skvělých lokacích, budou tam skvělé efekty a obsazení,“ vykládal zámořským novinářům krátce před příletem do Prahy.

Kromě české metropole se film pod taktovkou Brada Birda (mj. Ratatouille, Úžasňákovi) bude natáčet v kanadském Vancouveru a Dubaji. Premiéra je plánovaná na 16. prosince 2011.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.