»Novácká« moderátorka Michaela Ochotská - TAJNÉ ZÁSNUBY?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Novácká« moderátorka Michaela Ochotská - TAJNÉ ZÁSNUBY?!

 (Aha! – Hykl, Pátek, Kundrát)

Moderátorku »nováckých« zpráv Michaelu Ochotskou (25) požádal její bohatý přítel Adrian Pituch (28) o ruku! „Šuškají si o tom i vrabci na střeše, celá redakce je toho plná,“ práskl na kolegyni velmi dobře informovaný zdroj z Novy. A co na to blonďatá sexbomba? „Zásnuby jsou má soukromá záležitost,“ nechce přiznat barvu moderátorka Ochotská.

„Je to moje soukromí. Už rok nám to klape, aniž by se o mého přítele někdo zajímal. Takže vaši informaci nebudu vyvracet ani potvrzovat,“ vyjádřila se Míša.

Vzápětí ale potvrdila, že se svatbě nebrání a dokonce už je připravená i na dítě. „Kdyby miminko přišlo, určitě bych to nebrala jako nějakou hroznou událost a byla bych ráda,“ řekla deníku Aha! »novácká« sexbomba v úterý, kdy jí prý do redakce doputoval obrovský pugét červených růží. Ten byl zřejmě součástí žádosti o ruku.

„Každý týden jí ten její Slovák posílá padesát červených růží. Už to trvá asi tak rok. Teď už ji prý i požádal o ruku, měli by se brát,“ dodává zdroj. Krásná moderátorka obří pugéty potvrzuje. „Jak to víte? Ano, to je pravda, že jsem dostala červené růže,“ smála se Ochotská.

Do bohatého slovenského podnikatele Adriana Pitucha je šťastně zamilovaná už déle než rok. Žijí spolu v domě v PrazeŠeberově.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.