Kateřina Neumannová - NOVÝ CHLAP?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Neumannová - NOVÝ CHLAP?!

Tradiční »oko-žár«. Muž si Kateřinu zamilovaně prohlíží, hltá každé její slovo i gesto.
Tradiční »oko-žár«. Muž si Kateřinu zamilovaně prohlíží, hltá každé její slovo i gesto. (Aha! – David Kundrát, ara)

Průšvih stíhá průšvih, takřka každý den se provalí nějaká nekalost v hospodaření organizačního štábu lyžařského MS 2009 v Liberci, jemuž velela. Postupně se odhaluje, jak vznikla stomilionová »díra«, která za dvoutýdenní akcí zůstala. Ale nemyslete, že Kateřina Neumannová (37) pod tíhou okolností chodí kanály.

Naopak – shání nejspíš otce pro vysněné druhé dítě. S jedním z nápadníků bývalou běžkyni na lyžích deník Aha! načapal v pondělí večer na romantické schůzce v luxusní restauraci v centru Prahy!

Vztah s Josefem Jindrou (52), otcem Lucky (7) a mužem, který ji do celé té ostudy s lyžařským šampionátem zatáhl, je nejspíš definitivně zpečetěn. „Nejsme teď spolu, i když se to všechno zatím vyvíjí,“ potvrdila Neumannová před časem reportérce bulvárního magazínu TV Prima během reportáže z dovolené v milovaném Trentinu. „Do budoucna třeba může být vše ještě jinak,“ nechávala před pár týdny jejich vztahu ještě naději.

Na zázrak ale asi čekat nehodlá; vždyť Jindra má pořád ve Svitavách manželku a taky novou rodinu se svou další milenkou Martinou Cachovou (dcera Kristýna, 7 let).

A tak Kateřina hledá nového partnera. Anebo už našla? S jedním záhadným švihákem vrkala v pondělí v Platnéřské ulici na Starém Městě u pekelně drahé večeře! Ne, to nebylo obchodní jednání, na něž se Neumannová zpravidla odvolává, když je načapána na schůzce. „Ten muž ji čas od času pohladil po vlasech, bez optání si sáhl vidličkou do jejího talíře. Musí to být důvěrný přítel,“ sdělil nám svědek jejich pondělního rande.

Neumannová nikdy nezastírala, že by chtěla pro Lucku sourozence, nejlépe brášku. A čas neúprosně běží – jí je 37, Lucce už sedm... „Potřebuju chlapa, který bude akceptovat, že mám spoustu práce i zálib. Pak to může fungovat super,“ řekla Neumannová Primě. Víte, kdo je muž na fotce? Napište nám to na aha@ahaonline.cz

Je tohle ten pravý?

Večeře tu vyjde na tisíce!

Večeře ve dvou v podniku La Finestra in Cucina? Jen pro zazobané! Vyjde totiž na několik tisíc! Zde je příklad vzorového menu (pro jednu osobu)...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.