Zulfizar, exmanželka talentovaného pěvce Zázrivého - Poprvé promluvila! Ale moc potěšující to nebylo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zulfizar, exmanželka talentovaného pěvce Zázrivého - Poprvé promluvila! Ale moc potěšující to nebylo

Fotografie
Fotografie (internal)

Tádžická klavíristka Zulfi zar Zázrivá, »femme fatale« jednoho z nejvýraznějších účastníků soutěže Česko Slovensko má talent Mariána Zázrivého (36), konečně promluvila! Zájem o její osobu vzbudil Zázrivý svým příběhem, podle nějž jej exmanželka kvůli nadbytečným kilům a chudobě opustila.

Tádžická klavíristka Zulfizar Zázrivá, »femme fatale« jednoho z nejvýraznějších účastníků soutěže Česko Slovensko má talent Mariána Zázrivého (36), konečně promluvila! Zájem o její osobu vzbudil Zázrivý svým příběhem, podle nějž jej exmanželka kvůli nadbytečným kilům a chudobě opustila.

„Je to ještě příliš čerstvé, nezlobte se, nebudu se k tomu zatím vyjadřovat,“ řekla slovenskému deníku Nový Čas Zázrivá, která učí na katedře klávesových nástrojů Fakulty múzických umění v Bánské Bystrici. Svému bývalému muži štěstí v Česko Slovensko má talent ale rozhodně přeje. „Paní Zázrivá je samozřejmě moc ráda, že se exmanželovi v soutěži daří. Rozhovory ale poskytovat nechce,“ vzkázala Mariánova vyvolená po sekretářce katedry.

Rodačka z Tádžikistánu bydlela po rozchodu se Zázrivým nějaký čas u své kamarádky ve východoslovenské obci Horná Mičina. Tam už ale podle všeho nebydlí, postavila se totiž na vlastní nohy. „Už si vydělala nějaké peníze a od své známé se po půl roce odstěhovala. Pořídila si vlastní bydlení,“ tvrdí někdejší soused Zulfizar, která se s manželem rozešla po čtrnácti letech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.