Hana Křížková: Nesnesitelné bolesti nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Křížková: Nesnesitelné bolesti nohy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Chodit ji bolí. Při chůzi prožívá zpěvačka Hanka Křížková (53) peklo. Nepomohl jí ani pobyt v lázních.

..

Hana Křížková byla letos jedním z hlavních hostů Magdy Malé na benefičním koncertu Srdeční záležitosti obecně prospěšné společnosti Mater et Pueri, během něhož se pro matky v nouzi vybralo celých 120 350 tisíc. Jenže jak všichni viděli, muzikálová i sólová zpěvačka krutě trpěla bolestí nohy při každém kroku, ačkoliv se nedávno vrátila z lázní.

„Je to hrozné, ale lékaři mi řekli, že radon, jímž mě léčili začne účinkovat až za tři týdny, tak to budu muset prostě do té doby vydržet,“ povzdechla si Křížková, jenž se v lázních léčila po voperování endoprotézy.

O pořádné pozdvižení se postaral i moderátor večera Vladimír Hron spolu se zpěvačkou Heidi Janků. Ta jela z Ostravy, a proto do poslední chvílie nevěděla, jestli své vystoupení stihne. Nakonec se ale povedlo, což ovšem nemůže říct spíkr Hron. Ten zdržel příjezdem celý večer dokonce o patnáct minut. „Všechno dobře dopadlo a reakce publika jsou nakonec veskrze pozitivní,“ usmíval se spoluorganizátor večera David Novotný.

Spoluorganizátor koncertu David Novotný spolu s účinkujícími - zleva: Dana Morávková, Magda Malá, Heidi Janků, Marcela Březinová a Martin France.

ČTĚTE TAKÉ:

Zpěvačka Hanka Křížková (52) - Rakovina mi vzala děti!

Hanka Křížková musí na operaci!

Heidi Janků: Kdo je ten fešák po jejím boku?

14. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.