VIDEO Nehoda!? Miley »Hannah Montana« Cyrus musela na ulici v roztrhaných punčochách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Nehoda!? Miley »Hannah Montana« Cyrus musela na ulici v roztrhaných punčochách!

Fotografie
Fotografie (internal)

Každá dírka na punčocháčích znamená pro většinu žen trapnou chvíli. Idol puberťaček Miley Cyrus (18) se jeden den při své evropském výletu měla na nohách spíše než punčochy jedno oko vedle druhého. Co se jí stalo?

Vůbec nic. Mladá milionářka, zpěvačka a herečka Miley totiž podlehla hollywoodskému trendu, jaký vyznává například i skandalistka herečka Lindsay Lohan nebo extravagantní zpěvačka Lady Gaga. Na procházku Paříží si vzala záměrně děravé punčochy. Módní trend stojí na logice - Čím větší díra, tím lépe. Velkým otvorům na nohách se dá stěží říkat oka.

Roztrhané punčochy si Cyrus vzala k velmi krátkým šortkám a z pohledu kolemjdoucích až příliš poznat, co si myslí. Starší pohoršeně kroutili hlavou a čím byl věk čumilů nižší, tím více bylo zjevné nadšení z hereččina oblékání.

Hvězdička si však v Paříži užívala i jinak. Novináři pořídili nahrávku, kde řádí se svými přáteli u kašny na Trocadero před Eiffelovou věží v Paříži. V tě také nakonec sama skončila.

Miley »Hannah Montana« Cyrus v kašně ZDE

VIDEO

Video mmnc.net

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.