VIDEO To jste ještě neviděli! Katy Perry v podání dechovky z Ukrajiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO To jste ještě neviděli! Katy Perry v podání dechovky z Ukrajiny!

Fotografie
Fotografie (internal)

Máte dojem že dechovka je mrtvý žánr? Mýlíte se! Kapela Los Colorados z Ukrajiny si vypůjčila původně nanicovatou popovou skladbu Katy Perry a udělal z ní opravdový východní hit!

Co se týká hudebních interpretů, mezi nesmiřitelnými soupeři – bývalým Sovětským svazem a Amerikou – tentokrát vítězí na celé čáře východ. Ukrajinská kapela Los Colorados si totiž vzala na paškál průměrnou popovou skladbu Katy Perry Hot’n‘Cold a proměnila ji v opravdový skvost. Nezastavilo je ani to, že zpěvák a leader kapely neumí anglicky ani slovo. Aby se mohl naučit text skladby, museli mu ho přepsat foneticky do ukrajinštiny.

Jak se na to tváří sama interpretka originální verze se neví, v diskuzi pod videoklipem se mnoho diváků shoduje, že remake této skladby Los Colorados je lepší než originál. Možná by to ocenila i Katy, pro východní Evropu má slabost. Naposledy například vybírala kompars pro svůj nový klip na Slovensku.

ČTĚTE TAKÉ:

Katy Perry: Sedmnáct stehů na noze!

Katy Perry: Trpí rozdvojením osobnosti?!

Katy Perry se zasnoubila!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.