Hvězdy, do pyžam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězdy, do pyžam!

Postel! Místo, kam každý rád uléhá sám, nebo ještě raději s milovanou osobou. A každý si obléká to, co je pro něj nejpohodlnější. Zajímá vás, v čem si hoví v pelíšku české celebrity? Žádný problém!


Váchová spí v kytičkách, Bohouš Josef s Pepou Vojtkem (na tričku)

Protagonisté muzikálu Kleopatra, který se 28. září vrací do pražského Divadla Broadway, a dalšího neméně úspěšného muzikálu Tři mušketýři si dali dostaveníčko v malebné obci Hlinné u Nového Města na Moravě a my jsme tam nakoukli do míst jinak velmi přísně střežených… A jako bonus se nám ve svém milovaném pyžamku ukázala i krásná modelka Lucka Váchová.

Lucie Váchová (21), modelka

Na krajkové košilky kašlu!
Půvabná držitelka titulu Miss ČR 2003 miluje pyžama pánského střihu. „Rozhodně nejsem přívržencem saténových nebo krajkových košilek. Je to možná pro mého přítele asexuální, ale já upřednostňuji pohodlí a to, abych se cítila dobře. A protože moji blízcí vědí o mém kladném vztahu k pyžamům, dostávám je často jako dárek. Naposledy jsem dostala pyžamko k Vánocům, které bylo společným dárkem od mé mamky a přítele. Jsou na něm motivy zvířátek, konkrétně roztomilých medvídků,“ odtajnila Lucka.

Aleš Háma (33), herec a zpěvák

Kliknutím zvětšeteJsem elegán i v posteli
Aleš, který hraje v muzikálu Tři mušketýři roli Plancheta, je známý recesista. Proto i noc tráví v oblečení, které někteří muži nesnášejí ani ve dne. V košili, ke které si obléká klasické trenýrky. „To je nutnost! Jsou to přírodní, hřejivé a hlavně dobře ventilující materiály, které jsou pro mě základem k dobrému spánku. Spím takhle vlastně pořád, pouze doma většinou odkládám spodní díl svého slušivého oblečku. Doma je doma, takže »fanfulíka« nechávám naostro,“ směje se Aleš. V dětství si pyžam ovšem užil do sytosti. „Byl to nejoblíbenější dárek. Samozřejmě že ne můj, ale babiček. Ty mě zásobovaly každé Vánoce, narozeniny a svátky úžasnými pyžamy ve všech možných variantách,“ prozradil.


Kristina Kloubková (29), tanečnice a herečka

Jsem pyžamová
Půvabná tanečnice se začíná prosazovat ve filmu. Zahrála si ve snímku Milenci a vrazi, v brzké době bude k vidění v seriálu Poslední sezona a roli Dáši si střihla i v novém filmu Zdeňka a Jana Svěrákových Vratné lahve. Do postele chodí krásná blondýnka v růžovém kompletu. „Já jsem pyžamová. Od malička je mám hrozně ráda. Upřednostňuji pohodlná a teplá, s dlouhými rukávy a nohavicemi. Tohle jsem dostala od své kamarádky a je to jedno z mých nejoblíbenějších. Kliknutím zvětšeteNení sice moc sexy a vyzývavé, ale je zkrátka úžasné a roztomilé,“ řekla Kristina, která v muzikálu Kleopatra excelentně tančí roli hada.

Alan Bastien (35), zpěvák

Nekoukat! Jsem nahatý!
Zpěvák s úžasným charismatem chodí spát v Adamově rouše. Na představitele Rufiuse z muzikálu Kleopatra by nikdo žádný spací kompletek nenavlékl. „Nahota mi nevadí a mé přítelkyni snad také ne. Nebo si už za ty dva roky, co jsme spolu, zvykla,“ říká s úsměvem a Kristina tiše přikyvuje. „Nejraději opravdu spím nahý, protože to je velmi pohodlné. Nikde vás nic netáhne, neškrtí… Občas, ale opravdu jen výjimečně, spím v saténových trenýrkách, případně v triku, podle ročního období, ale od jara do podzimu je ze mě v posteli »naháč«,“ vyzradil své tajemství Alan.

Dušan Kolár (38), zpěvák

Kliknutím zvětšete»Trencle« mám kvůli kolegům
Představitele Apollodorose z muzikálu Kleopatra jsme zastihli ve chvíli, kdy vylézal z postele. „Musím se jít nejdřív osprchovat, tak mě raději nefoťte,“ prosil Dušan. Marně… Noc zjevně strávil ve slušivých boxerkách s emblémem zajíčka z Playboye. „Na akce, při kterých sdílím pokoj s ostatními kolegy z divadla, si vozím tyhle »trencle«, ale doma spím zásadně nahý. Tady nechci zbytečně pohoršovat. U mě je to letitá tradice a všichni z mého okolí to vědí. Dokonce mám dojem, že jsem v posledních pětadvaceti letech pyžamo nedostal ani jako dárek. Jako dítě jsem samozřejmě byl nucený spát v různých roztomilých pyžamkách, ale s přibývajícími lety jsem se začal stavět na odpor a zůstal u klasiky. Bez pyžama!“ svěřil se zpěvák.

Bohouš Josef (44), zpěvák

Kliknutím zvětšeteSpím jedině s Vojtkem!
Tak to je bomba! Sympatický zpěvák, obávaný Octavian z muzikálu Kleopatra, nikdy neuléhá do postele sám. „Tohle tričko jsem dostal ke svým čtyřicátým narozeninám a přilnul jsem k němu natolik, že v něm chodím dokonce spát. Ty, kteří mi jej věnovali, jistě nemusím dlouze představovat. Je to Pepa Vojtek a zpívající právník Petr Pečený. Nápis na něm mluví jistě za vše. Každý má údajně své bohy, a tak i já mám tyhle dva bohy a spím s nimi proto, abych ani ve spánku na ně nezapomněl,“ směje se Bohouš.


Autor: Evelína HRUŠKOVÁ- ŠPATENKOVÁ
Foto: Dalibor Puchta, Jan Hruška

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.