Sagvan Tofi: Vážné zranění nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sagvan Tofi: Vážné zranění nohy!

I přes vážný úraz si Sagi párty neodpustí.
I přes vážný úraz si Sagi párty neodpustí. (Marek Pátek, David Kundrát)

Kamarád do deště a někdejší dámský idol Sagvan Tofi (49) prožívá nelehké chvíle. Na tréninku hokejového týmu HC Olymp si ošklivě poranil koleno a skončil jako téměř invalida o berlích.

Sportem k trvalé invaliditě. Pravdivost tohoto bonmotu si ověřil Herec a zpěvák Sagvan Tofi, když se při tréninku VIP hokejového týmu HC Olymp téměř zmrzačil. „Poranil jsem si koleno a vazy. Dnes mi v nemocnici tahali krev z kolene a myslel jsem si, že mi dají jen ortézu," řekl Tofi serveru Novinky.cz.

Jenže to se Sagvan šeredně seknul, doktoři mu nekompromisně naordinovali sádru. Sagi tak může na několik dalších měsíců na sport zapomenout . „V případě námahy se mu ty vazy můžou úplně přetrhnout a pak je nutná operace a plastika vazů,“ varuje odborník.

Ani takto závažné zranění ovšem Tofiho neudrželo doma. Vyrazil například na poloviční Silvestr ve zdravotnickém stylu do pražského baru Bodeguita del Medio a chystá se »zapařit« i mimo českou metropoli. „Ve středu jedu podpořit kluky do Liberce na párty do Star clubu a doufejme, že to noha přežije," dodal Tofi.

ČTĚTE TAKÉ:

Dítě ráje Sagvan Tofi - Koleduje si o pokutu!

Sagvan Tofi - Nová kára a hned trable!

Sagvan Tofi: Hádka a útěk od rodiny!

Táta SagvanTofi (45) - Zapíjel dceru, pak to muselo ven!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.