VIDEO Má Česko a Slovensko svoji Susan Boyle? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO Má Česko a Slovensko svoji Susan Boyle?

V Británii šokovala porotu zpěvem Susan Boyle (48) a Connie Talbot (9) a v Česko Slovensko má Talent pak Tereza Anna Mašková (14)
V Británii šokovala porotu zpěvem Susan Boyle (48) a Connie Talbot (9) a v Česko Slovensko má Talent pak Tereza Anna Mašková (14) (TV Prima)

Sotva show Česko Slovensko má Talent vkročila na obrazovky televizí Prima a JOJ, už možná objevila jeden z největších talentů. Tereza Anna Mašková (14) z Třince porotu skvělým pěveckým vystoupením šokovala, podobně jako hvězda Britské verze soutěže Susan Boyle (48) nebo Connie Talbot (9).

Terezka je na první pohled úplně obyčejnou dívkou. Když stanula na jevišti před porotou Janem Krausem Jaro Slávikem a Lucií Bílou, působila hodně zakřiknutě a nervózně. Jakmile ale dostala do ruky mikrofon a prostor ke svému pěveckému vystoupení, stalo se něco neuvěřitelného. Z Terezy byla najednou sebevědomá mladá dáma, která předvedla dech beroucí zpěv.

„Ty jsi neuvěřitelná, jsi názorný příklad toho, že famózní zpěvačka se pozná během pár tónů.“ Jan Kraus jí poradil: „Ode dneška by ses měla každou chvíli, kdy budeš vzhůru, věnovat tomu, co předvedeš příště, protože tvoje šance jsou obrovské.“ A Jaro Slávik hodnocení završil pochvalou: „Máš tak obrovský talent, že bys okamžitě mohla vystupovat v Americe.“ A všichni tři jednohlasně Terezu poslali do dalšího kola.

V Tereze se v tu chvíli snoubily pocity radosti i smutku. „Nádherný, nic takového jsem nezažila a snad ještě nikdy jsem nebyla tak šťastná jako teď, hýřila euforickou radostí. Zároveň se jí ale kutálely slzy po tvářích - na castingu i v hledišti jí totiž chyběl její tatínek. Ten jí zemřel před deseti lety při autonehodě.

Na vystoupení Terezy Anny Maškové se můžete podívat ZDE

Terezčin zpěv sklidil u poroty nevídaný úspěch.

VIDEO Connie Talbot

ČTĚTE TAKÉ:

Šeredová se prodraží, Nova jí pořídila letadlo!

Muž, který si »řezal« tělo: Vyhodili ho! A teď ho berou zpět...

Talentmania odstartovala: Jeden trapas za druhým! Na talenty zapomněli a musela zasahovat i záchranka

Paľo Habera o Talentmanii: Sám bych to nesledoval!

Česko Slovensko má talent: Bílou vyděsil muž s nožem!

2. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.