Kraus, Slávik a Bílá se rozjeli! Urážky, bolest a potupa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kraus, Slávik a Bílá se rozjeli! Urážky, bolest a potupa!

Hvězdná porota v kompletním složení – Jaro Slávik, Jan Kraus a Lucie Bílá.
Hvězdná porota v kompletním složení – Jaro Slávik, Jan Kraus a Lucie Bílá. (TV Prima)

Dva dny před zahajovacím večerem nejslavnější talentové show Česko Slovensko má talent získala redakce deníku Aha! přísně utajované informace ze zákulisí. Ukazují, kdo z porotců je nejhodnější, kdo nejpřísnější a kdo si ze soutěžících nejvíc utahuje…

Nedostatečnou trpělivost ukázal hlavně slovenský producent Jaro Slávik (35). Ten totiž většinou jako první zmáčkl tlačítko X, kterým dává porota soutěžícím najevo svou nespokojenost (když ho použijí všichni tři porotci, právě probíhající vystoupení musí skončit). Jako producent měl na zpěváky, zpěvačky, kouzelníky, tanečníky, roztleskávačky, hudební kapely, žongléry, baviče, sportovce, hadí ženy a krotitele zvířat nejpřísnější nároky.

Lucie Bílá (44) zase neposuzovala jen talent soutěžících, ale i jejich nadšení pro věc. A sarkastický Jan Kraus (57) nevynechal jedinou příležitost, aby si do těch méně úspěšných rýpl. Jestli si z jeho řečí soutěžící od tříletých prťat až po osmdesátníky něco dělali, to se poprvé dozvíme v neděli od osmi večer na stanici TV Prima nebo na slovenské Jojce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.