Dara Rolins po výslechu na policii - Romantika s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins po výslechu na policii - Romantika s milencem!

Dara na procházce s přítelem Matějem a jejich dcerou Laurou.
Dara na procházce s přítelem Matějem a jejich dcerou Laurou. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Dara Rolins (37) v uplynulých dnech nezažívala zrovna nejlepší období. Od chvíle, kdy 10. července po střetu s jejím vozem zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), se jí změnil život od základů. Naštěstí se má v těžkých chvílích na koho obrátit – společnost jí dělá hlavně její přítel Matěj Homola (37) s dvouletou dcerkou Laurou.

Zpěvačku s partnerem a dcerou deník Aha! načapal na romantické procházce Vyžlovkou. Se svými nejbližšími se totiž Dara nyní snaží trávit co nejvíc času. „S Matějem jsme hlavně na Vyžlovce a v jejím blízkém okolí. Chodíme s malou na procházky, když bylo hezky, byli jsme se koupat v rybníce,“ pochvaluje si Rolins, která e v těchto dnech jen nerada ukazuje lidem na očích, což lze v její nelehké situaci rozhodně chápat.

„Nechci se moc pohybovat na veřejnosti. Matěj to navíc nemá moc rád, zbytečná pozornost mu není příjemná. Nehledě na to, že teď na mě lidé koukají o to víc, takže nám je na Vyžlovce nejlíp,“ dodala zpěvačka, která byla v úterý na policii podat vysvětlení o nehodě a celá tragédie se jí tak v mysli přehrála znovu.

Kromě Matěje a milované Laury jí v těchto dnech pomáhá i manažerka a výborná kamarádka Eva Skallová, jejíž dcera Charlotta je Dařině Lauře vítanou parťačkou. „Dara se v těchto dnech musela znovu vrátit k té tragédii, nebylo to pro ni lehké, ale pere se s tím statečně, dokonce už klidně spí,“ nechala se slyšet Skallová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.