Iveta Bartošová: Manžel mě už nedusí! Nová doba, nový účes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Manžel mě už nedusí! Nová doba, nový účes!

Po návštěvě kadeřnice: »Trochu romantička, trochu rebelka.«
Po návštěvě kadeřnice: »Trochu romantička, trochu rebelka.« (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Když změna, tak pořádná! Nejen život bez chlapa, zato se spoustou práce, novou písní, ale také image. To je teď život Ivety Bartošové (44). Nechala si udělat nový účes a je z něj nadšená. „Konečně mi nikdo nekecá do života a můžu mít účes, se kterým se cítím skvěle!“ raduje se zpěvačka.

„S ním (manželem Jiřím Pomejem – pozn. red.) jsem se cítila přidušená. I proto mám teď nový účes. Vlasy totiž dělají hodně. Jsem to zase konečně já. Trochu romantička, trochu rebelka, ale hlavně pořád stejná Iveta. Teď se cítím víc žensky, což ještě před pár týdny nešlo. A nový účes mi jde k očím, nemyslíte?“ říká s otázkou v hlase.

Kadeřnice jí namíchala speciální barvu, kterou nemá prý nikdo na světě. Bartošovou ještě čeká totální proměna šatníku. „Ten ještě domlouvám se svým týmem. Chci být hlavně sladěná s mými tanečníky. Bude to překvapení,“ dodává.

Její nový vzhled se hned setkal s nadšenými reakcemi jejích nejbližších. Hlavně syna Artura. „Byl nadšený, hned začal porovnávat, kdo z nás je má delší. Pořád vyhrávám. I když už jen o trochu,“ směje se Bartošová.

¨

Před proměnou… »Cítila jsem se přidušená.«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.