Exkluzivně! Iveta Bartošová: Nejsem žádná feťačka! Tady máte důkaz... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exkluzivně! Iveta Bartošová: Nejsem žádná feťačka! Tady máte důkaz...

Ivetu na kliniku doprovázel její spolupracovník Jarek Šimek.
Ivetu na kliniku doprovázel její spolupracovník Jarek Šimek. (Aha! – Martin Hykl)

Rozvádějící se Iveta Bartošová (44) sice odmítá reagovat na kbelíky drsné špíny, kterou na ni hází stále ještě manžel, producent Jiří Pomeje (45), avšak jeho tvrzení naznačující, že bere drogy, ji donutilo rázně jednat! „Kašlu na to, co si říká, ale kvůli pořadatelům chystaných koncertů a kvůli svým fanouškům musím prokázat, že nejsem tak nespolehlivá,“ říká rázně Bartošová. A vyrazila si sehnat důkaz, že nefetuje. Máme jej!

Nečekaně se vydala na kliniku, kde jí provedli testy. Ty vyvrátily, že by fetovala!

„V ten den byla střízlivá, to já poznám. Měla jenom nějaké zrychlené jednání a reakce,“ vyjádřil se v Blesku Pomeje ke dni, kdy mu Iveta oznámila rozvod. Bál se patrně, že jasná zmínka o drogách by byla žalovatelná, čtenáři ale jeho narážku pochopili. A protože jeho manželka nechce nechat své fandy a organizátory nadcházejících koncertů na pochybách, zda náhodou Pomeje nemluvil pravdu, vyrazila na testy.

„Vím dopředu, že budou negativní. Takové látky jako kokain a podobně neužívám,“ řekla před odevzdáním vzorku krve a moči na pražské klinice GHC. A měla pravdu. Po zhruba hodinu a půl trvajícím vyšetření si vítězoslavně odnášela papír oznamující, že je čistá!

„Klientce provedeno dnes orientační screeningové toxikologické vyšetření (Drug Control MultiDip) s negativním nálezem,“ stojí v protokolu zdravotnického zařízení.

Podle zkušeností lékařů kokain, pervitin a extáze déle než po týdnu nezanechávají v krvi stopy. Spolehlivější je test na drogy v moči, ve které se omamné látky »drží« déle. Dalšími metodami je rozbor vzorku vlasů a nehtů. Například marihuanu lze těmito metodami vyhledat i několik měsíců po posledním užívání. Ivetin test neprokázal ani stopu po jakékoliv droze.

„Za důkaz, že šlo o sprostou pomluvu, jsem ráda. Kdyby šlo prokázat, že vážně nepiju pět lahví vína denně, jak se manžel vyjádřil, udělám to taky. Dobře ale vím, že to bohužel nejde. Mou jedinou povzbuzující látkou je však v současnosti práce. Doslova ze mě tryskají nápady, probudila se ve mně taková energie, že všechna musí ven,“ svěřila se nám po vyšetření.

„Je jasné, že manžel bude útočit. Překvapilo mě, co všechno novinářům navykládal. Ale nechci o tom už ani slyšet. Chci jen v klidu pracovat. Zhubla jsem, mám radost ze života a jestli se to někomu nelíbí, nebo mi přeje něco zlého, ať si třeba vzteky pukne,“ dodala s úsměvem Iveta Bartošová.

Iveta přijíždí na kliniku.

Dokument dokazující, že Iveta nebere omamné látky.

Po dvou hodinách čekání radostně odjela domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.