Bílá přiletěla se »Šebrlem«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Bílá přiletěla se »Šebrlem«!

Petr Makovička je nápadně podobný atletu Romanu Šebrlemu, měří však o dvacet centimetrů víc.
Petr Makovička je nápadně podobný atletu Romanu Šebrlemu, měří však o dvacet centimetrů víc. (Aha! – Martin Hykl)

Dvanáctinásobná Slavice Lucie Bíla (44) je zpátky v Praze. Po jedenáctidenní dovolené v Chorvatsku se včera odpoledne zjevila v letištní hale s mužem nápadně podobným Romanu Šebrlemu. „To není Šebrle, to je můj Petr, všichni si ho ale s Romanem pletou, dokonce i v Chorvatsku,“ smála se Bílá po příletu.

Petr Makovička (35) nemá své zpěvačce co vyčítat. Dovolenou v Chorvatsku jim tak nekazila jen její sláva, ale i zájem o jeho osobu. Provozák z baru Krásný ztráty je totiž až nápadně podobný nejlepšímu českému atletovi Romanu Šebrlemu.

„Všichni v Petrovi vidí Šebrleho, já nikoli. Když byl na Carmen, tak si na něj holky ukazovaly a výskaly, že se na představení přišel podívat i známý desetibojař. Jen já jsem věděla, že jde o mého Petra,“ prozradila s úsměvem Bílá, která tentokrát neponechala nic náhodě a pro odchod z letištní haly zvolila dopředu objednaný VIP salonek.

A to i přesto, že už svou lásku v průběhu týdne přiznala. Zamilovaný pár opět doprovázel syn Filípek, který si s Petrem na dovolené velmi porozuměl.

Kufry do vozu samozřejmě nakládal milenec Petr Makovička. Ona vše organizovala.

Roman Šebrle

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.