První klapka! Exkluzivní foto z natáčení nové řady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První klapka! Exkluzivní foto z natáčení nové řady!

Zleva: Bára Štěpánová, asistent režie, Petr Rychlý, Tereza Kostková
Zleva: Bára Štěpánová, asistent režie, Petr Rychlý, Tereza Kostková (TV Nova)

Po měsíčním prázdninovém odpočinku se včera herci populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 vrátili do ateliérů, které na ně dýchly novotou! Čekaly je totiž nové kulisy, noví kolegové a spousta nových zápletek! Deník Aha! vám přináší exkluzivní fotografie z natáčení, na němž se před kameru postavila i jedna z nových posil – Bára Štěpánová (50)!

Včera ji čekaly scény po boku Terezy Kostkové, která v seriálu také působí nedlouho, a již ostříleného Petra Rychlého, jenž je v Ordinaci již od začátku. Diváci se také mohou těšit na Jana Kanyzu (62) či Jana Čenského (49) a Bena Cristovaa (23). Těm uvolnili svá místa Bára Munzarová (38), Milan Bahul (49) či Martin Písařík (30) s Kristýnou Novákovou (27).

Dnes také Nova na mimořádné tiskové konferenci k podzimnímu vysílacímu schématu oznámí přísně utajovanou informaci: po letech odkladu konečně odvysílá seriál z prostředí redakce módního časopisu Dokonalý svět s Terezou Brodskou (42), Sašou Rašilovem (38) a Jitkou Čvančarovou (32) v hlavních rolích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.