Imitátor Jacksona Libor Michna (24): Chci být světová jednička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Imitátor Jacksona Libor Michna (24): Chci být světová jednička!

Libor Michna je od krále popu k nerozeznání.
Libor Michna je od krále popu k nerozeznání. (ČTK – Jaroslav Ožana)

Je to Jacksonův dvojník! Když Libor Michna (24) z Ostravy tančí, vypadá jako by mrtvému zpěvákovi z oka vypadl. Mladý imitátor napodobuje krále popu už čtyři roky a v budoucnu chce být ve svém oboru nejlepší na světě!

Imitování Jacksona není podle něj jen o tanci, ale člověk se musí naučit dokonale se sžít s hudbou. „Písničku musím umět nazpaměť, znát ji anglicky a přeložit si ji. Je třeba znát dokonale hudbu. Musím ji dokázat prožít a také přesně vědět, jak to Michael Jackson tančí,“ popsal Michna.

Mladík trénuje společně s dalšími tanečníky dvakrát týdně, další dny piluje pohyby sám. K vytvoření dokonalé iluze jsou nutné i vizážistické dovednosti, které pochytil od kamarádek. „Postupně jsem se naučil vytvořit obličej na základě stínování. Dá se tak třeba udělat nos do špičky,“ vysvětlil mladík, kterému líčení zabere víc času než leckteré ženě. Dokonale přetvořit obličej trvá až 45 minut.

Michnovým snem je nejen stát se nejlepším imitátorem na světě, ale setkat se také s někým z Jacksonových blízkých.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.