Hezounek a klaďas DiCaprio si konečně zahraje mafiána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hezounek a klaďas DiCaprio si konečně zahraje mafiána

Leonardo DiCaprio.
Leonardo DiCaprio.

Dost bylo kladných a sladkých rolí! Jednou budeš mít taky na rukou krev, lidé tě budou nenávidět a bát se tě! To si řekl producent nového amerického firmu o hollywoodské hvězdě Leonardu DiCapriovi, kterému nabídl roli mafiánského bosse.

„Leonardo by byl pro takovou roli perfektní,“ tvrdí filmový producent a scénárista Bobby Moresco, který zpracovává příběh mafiánského bosse Luckyho Luciana. „V tomto snímku chceme odhalit osobnost známého italsko-amerického mafiánského bosse, který měl velmi bouřlivý život,“ dodal.

Film se bude natáčet v USA, v italské Neapoli a na Sicílii, kde se Salvatore Lucania, pozdější mafián přezdívaný Lucky Luciano, v roce 1896 narodil.

Na podzim začne Moresco také pracovat na filmu o bývalém kubánském prezidentu Fidelu Castrovi a jeho dceři Alině Fernándezové, disidentce a přední představitelce kubánské opozice. Castrovu dceru ztvární čtyřiatřicetiletá španělská herečka Paz Vegaová a Castra dvaačtyřicetiletý španělský herec Jordi Mollá. Film vychází ze vzpomínkové knihy Aliny Fernándezové.

„Zajímá mě zvláště vztah otce a dcery, film není žádnou biografií Fidela Castra. Tento osobní příběh rozšiřuje horizont (snímku) o politiku a podobu kubánské společnosti,“ konstatoval Moresco.

Autor (ex, ČTK)
Foto ara
16. 7. 2010, 7:30

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.