Karel Gott a Michal David: Jak se prolínají jejich životy - 71. a 50. narozeniny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Karel Gott a Michal David: Jak se prolínají jejich životy - 71. a 50. narozeniny!

Karel Gott s Michalem Davidem na červnové oslavě Davidových padesátin. Včerejší večer strávili spolu.
Karel Gott s Michalem Davidem na červnové oslavě Davidových padesátin. Včerejší večer strávili spolu. (Aha! – David Kundrát, ara)

Narozeniny včera oslavili hned dva velikáni české popmusic. Zatímco mnohonásobný Zlatý slavík Karel Gott na dortu sfoukl 71 svíček, »mladíček« a známý hitmaker Michal David jich měl o 21 méně. Významná životní jubilea navíc oslavili společně! A co se vůbec dělo v průběhu desetiletí v jejich životech? Vybrali jsme ty nejzajímavější střípky z toho, co všechno se jim za ta léta událo!

Kliknutím zvětšete

Dárek pro dojatého Mistra - Dcerky koupily ještěrku!

Včera ráno zažil Karel Gott jeden z nejdojemnějších okamžiků svého života. Dcery Charlotta Ella (4) a Nelly Sofie (1) mu připravily krásné překvapení!

„Moje holčičky mě nejdřív nechtěly pustit dovnitř, protože připravovaly nějaké tajemství. Svítila jim očička a říkaly mi: »Tatínku, ještě sem plosím nechoď!« A pak jsem dostal dárečky. Samy mi například vybraly v obchodě s figurkami krásnou dekorativní ještěrku na kameni. Bylo to opravdu dojemné a roztomilé,“ prozradil deníku Aha! rozechvělým hlasem mile překvapený zpěvák.

Ani o narozeninovou oslavu Mistr včera nepřišel. „Večer jsem se rozhodl uspořádat v jednom přísně utajovaném podniku oslavu s nejbližšími přáteli. Mohlo by to být i na Bertramce, ale když oslavuji doma, jsem pak nesvůj, vždy na něco zapomenu, a takhle to bude v klidu a všichni si to náležitě užijeme,“ plánoval natěšeně.

Jedním z pozvaných hostů byl i Michal David. „Slavíme narozeniny stejný den, tak jsme se domluvili, že pozveme každý své nejbližší přátele a uděláme si společný příjemný večer.

Jen další oslavenkyně Bastilla, která slaví 221 let od svého dobytí, nedorazí. Ti barikádníci jsou tvrdí lidé, na naši oslavu by se nehodili,“ zavtipkoval Gott.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.