Marešův dárek milence - šaty za 80 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešův dárek milence - šaty za 80 tisíc!

Na zahájení festivalu dorazila misska Hana Svobodová v šatech od Versaceho.
Na zahájení festivalu dorazila misska Hana Svobodová v šatech od Versaceho. (Aha! – David Kundrát)

Včerejším dnem se přehoupl 45. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary do druhé poloviny a znavené a alkoholem vysílené herce nahradila naše sportovní elita! A všechny je hostí Leoš Mareš (34), největší »pařič« široko daleko!

Slovo hostí je ovšem přehnané, Mareš samozřejmě nalévá z cizího.Vždyť on sám ve VIP stanu kapitána Morgana »parazituje« už od počátku festivalu. Až na výjimku – Hanu Svobodovou (22), prý novou Marešovu milenku, šlo v noci z úterka na středu ve stanu čistě o pánskou jízdu.

Hokejista Martin Ručinský (39) a fotbalista Vladimír Šmicer (37) využili Marešovy pohostinnosti a konzumovali alkohol všeho druhu. Nad vším dohlížel hodnostář fotbalového svazu Ivan Hašek (46), který dokonce alkohol rozléval na příděl.

A to, co ukápl nebo nedopil, Leoš zase poctivě slil zpátky do lahve. To je, panečku, šetřílek. Že by měla nová milenka větší potřeby, než je nejbohatší moderátor v zemi schopen uspokojit? Těžko, Leoš se naopak chlubí, jak drahé jí dává dárky! „Ať jsou tam taky vidět její šaty, jsou od Versaceho,“ naparoval se Leoš. Vždyť jedny takové šaty přijdou na 80 tisíc korun. Kdypak dal naposledy takové manželce Monice?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.