Ben Cristovao: Ulovil topmodelku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Ben Cristovao: Ulovil topmodelku?!

Ben Cristovao a Anna Kalina se sešli zatím jen pracovně.
Ben Cristovao a Anna Kalina se sešli zatím jen pracovně. (Karel Kopáč)

Finalista SuperStar Ben Cristovao je opravdu fešák a po jeho přízni touží tisíce fanynek. Jak to ale vypadá, mají všechny smůlu, Ben totiž možná ulovil topmodelku.

Krasavici Annu Kalinu však zatím zlákal jen na natáčení svého nového videoklipu k singlu Give me some more. V něm se producíruje po boku Bena a oběma to náramně sluší. Bylo naprosto jasné, že důvěrné doteky, který předepisoval scénář videoklipu by rozhodně nebyly zpěvákovi proti srsti ani mimo práci.

Na debutovém albu i videoklipu dřel jako o závod. V kanadském Torontu posbíral zkušenosti a vědomosti a v Česku všechno doladil tvrdými tanečními tréninky ve studiu tanečníka a choreografa Yemiho. „Mám velkou radost, že jsem na desce i videoklipu mohl spolupracovat se skutečnými profesionály ve svém oboru,“ pochvaluje si Ben. Snad na sebe nenechají dlouho čekat ani pozitivní kritiky.

Oběma to opravdu sluší.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.