Michaela Salačová ukázala syna: Vůbec se mi nepodobá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Michaela Salačová ukázala syna: Vůbec se mi nepodobá!

Michaela Salačová se synem Oliverem.
Michaela Salačová se synem Oliverem. (Seed Pli)

Dýdžejka a Miss ČR Michaela Salačová (27) poprvé ukázala svého tříměsíčního syna Olivera a postěžovala si, že se jí vůbec nepodobá…

„Po mě má jenom tvar uší, jinak je Olí celý manžel,“ kroutí hlavou bývalá Miss Michaela Salačová, která vyrazila s tříměsíčním synem Oliverem, jehož má s manželem Daliborem Vajčnerem, na nákupy. Ty prý Oliver zvládá na výbornou, zatím není podle Salačové na této planetě hodnější dítě. „Je hrozně hodnej, vidím ho plakat jen minimálně. Večer Olivera uložím kolem osmé a vzbudí se až ráno na kojení,“ nemůže si synka vynachválit.

I tak ale dá starost o dítě zabrat. Navíc už zase začíná Michaela pracovat. Není proto divu, že neuvěřitelných 32 kilogramů, které za těhotenství nabrala, už zase skoro všechny zhubla. „Na to, že jsem tři měsíce po porodu, mám nahoře už jen pět kilo. Zbytek zhubnu časem, nijak mě to nestresuje. Kolem dítěte je tolik běhání, že to jde dolů samo. Jen cvičím trošku na břicho, které bylo pochopitelně nejvíc namáhané v těhotenství,“ říká krásná maminka Salačová.

Oliver je po obou rodičích docela velké dítě, Michaela Salačová měla proto trochu problém s výběrem dostatečně velkého kočárku. Nakonec se rozhodla pro Seed Pli, který všechny náročné požadavky splnil.

8.6.2010, 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.