Souboj rób na festivalu v Cannes - Vyhrává vínová Salma Hayek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Souboj rób na festivalu v Cannes - Vyhrává vínová Salma Hayek!

Salma Hayek
Salma Hayek (ČTK, EPA)

V jihofrancouzském letovisku Cannes začal ve středu večer 63. ročník zdejšího filmového festivalu a hollywoodské hvězdy svedly hned v úvodu souboj, která bude nejkrásnější.

Vítězkou prvního večera se jasně stala mexická herečka Salma Hayek s vínovou róbou od italského módního návrháře Gucciho.

Salma Hayek (44)
Vínová róba přes jedno rameno od Gucciho byla oceněna jako ze všech nejhezčí. Jde o vrchol luxusu a od každého modelu je vyrobeno jen několik kusů. Cena jde do statisíců korun. Róba dala vyniknout hereččině postavě, »módní policie« ocenila i volbu kabelky.

Kate Beckinsale (36)
Éterická Britka zvolila lehce fialový odstín od firmy Marchesa. Krásné a elegantní šaty, ale poněkud obtížně se v nich pohybuje.

Cate Blanchett (41)
Dnešní narozeniny oslavila s předstihem v nádherném modelu s letícím orlem od návrháře Alexandera McQueena (†40), který v únoru spáchal sebevraždu.

Eva Longoria (35)
Herečka ze seriálu Zoufalé manželky byla skoro jako nevěsta v krásných dlouhých šatech z návrhářského domu Pucci. Zahájení festivalu bylo zcela ve znamení dlouhých modelů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.