Modelka Markéta Divišová - Svatba za půl milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelka Markéta Divišová - Svatba za půl milionu

Modelka Divišová chce mít svatební šaty nadýchané jako princezna.
Modelka Divišová chce mít svatební šaty nadýchané jako princezna. (Aha! – Martin Hykl, Playboy/Jan Tůma)

Modelka Markéta Divišová (25) chystá svatbu, která by měla překonat veselky všech českých celebrit. A kam se na ni hrabe Leoš Mareš, který se před dvěma lety ženil na stejném místě, kde plánuje svatbu modelka – na zámku Jemniště. Vicemiss ČR 2003 hodlá totiž do svazku manželského vstoupit mnohem velkolepěji!

Zatímco Mareš pozval jen pár desítek přátel, svatbu modelky, chystanou na 19. června, navštíví dvě stovky hostů. „Snoubenec plánuje luxusní veselku za pět set tisíc korun, nevím, jestli je vůbec má,“ žertovala Divišová. „Bude to se vším všudy, pozveme dvě stě hostů, nikdo nebude po obřadu odcházet. Ostatní modelky vždy všechny pozvou na obřad a pak až na večerní párty, a ti lidé mezitím asi mají dělat co? My budeme mít program,“ rozpovídala se modelka, která si za muže bere dlouholetého přítele, bohatého podnikatele Tomáše Fuxu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.