Zdeněk Pohlreich - Chci skončit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zdeněk Pohlreich - Chci skončit!

Zdeněk Pohlreich si jízdu s lamborghini užil.
Zdeněk Pohlreich si jízdu s lamborghini užil. (TV Prima)

Kuchařská reality show Ano, šéfe! zřejmě zmizí z televizní obrazovky, i kdyby si na ni kvůli častému používání vulgarismů nestěžovala Rada pro televizní a rozhlasové vysílání (deník Aha! informoval). Prima odvysílá ještě závěrečné díly III. série. A pak? „Myslím si, že se v nejlepším má přestat,“ řekl sám šéf Zdeněk Pohlreich v rozhovoru pro internetový portál stream.cz!

Už před půl rokem se Prima s Pohlreichem dohadovala, za jakých podmínek a zda vůbec natáčet třetí sérii. Teď se zdá, že ta čtvrtá už nevznikne vůbec.

Sám Pohlreich si myslí, že Prima nebude mít na podobném formátu zájem pokračovat. A on sám také ne. „Za poslední rok a půl jsem měl sto osmdesát natáčecích dní. Vzalo si to svou daň. Nechci být televizní hvězdou, chci žít svůj život,“ svěřil se.

A skončit chce i přesto, že mu produkce televize poskytne, na co si jen pomyslí. Do jedné z posledních hodnocených restaurací v Českém Krumlově například přijel v luxusním sporťáku Lamborghini Gallardo. A svou jízdu si užíval natolik, že občas porušil předpisy. Sám přiznal, že by z toho mohla být pokuta. „Kdyby mě chytili policisté, bylo by to na pokutičku, nedá se ale nic dělat,“ práskl na sebe do kamery kuchař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.