Karel Gott po operaci - Hurá na nákupy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott po operaci - Hurá na nákupy!

Mistr sestoupil z hvězdných výšin a došel si nakoupit do drogerie.
Mistr sestoupil z hvězdných výšin a došel si nakoupit do drogerie. (Aha! – Marek Pátek)

Karel Gott (70) už je zdravý jako rybička! Deník Aha! ho čtrnáct dní po operaci páteře načapal v Praze nedaleko Arbesova náměstí. Sem Mistr dorazil ojetou fabií, kterou sám řídil. Bolesti jsou ty tam, a tak Gott vyrazil na nákupy!

Slunečné počasí vyhnalo lazara z opuštěného domu! Gottovy dcerky jsou s matkou Ivankou na dovolené v Dominikánské republice, a když v domácnosti dojdou zásoby, nezbývá Mistrovi než se o jejich doplnění postarat sám.

Nejprve se Gott zastavil v drogerii, kde si nakoupil hygienické potřeby včetně šamponu. Cestou zpět k autu se zastavil u výlohy městské části a jako pozorný občan spořádaně a poctivě přečetl všechny vývěsky. Vypadalo to, že nejvíc Mistra zaujal plakát, kterým lákal místní Kung-fu klub nové členy… Když se pak Gott vrátil k vozu, čekal ho za stěračem pozdrav od výběrčího parkovného. A proč vlastně Gott nejel jedním ze svých mercedesů nebo vozem značky Audi, a raději si půjčil auto od tchyně? „To se nevyplatí. Takové malé auto je na nákupy vhodnější,“ vysvětlil nám Gott.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.