Smutné Velikonoce Karla Gotta: Vajíčka koledoval v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutné Velikonoce Karla Gotta: Vajíčka koledoval v nemocnici!

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – David Kundrát)

Nejsmutnější svátky za uplynulých několik let prožila česká pěvecká star Karel Gott (70). Zatímco manželka s jejich rozkošnými dvěma dcerkami si užívaly tepla na plážích Dominikánské republiky, Mistr sám tiše trpěl i o Velikonočním pondělí na nemocničním lůžku.

„Co nadělám, lékaři mi řekli, že přes svátky musím zůstat v nemocnici, a tak jsem je uposlechl,“ krčil rameny Gott. Z jeho hlasu jasně zněl stesk po holčičkách a manželce, jež by tak chtěl mít o svátečních chvílích u sebe. Jenže byl to on sám, kdo rozhodl: »Jeďte k moři i beze mě«, a tak neměl důvod, proč si stěžovat.

A i když mu včera, na Velikonoční pondělí, do smíchu nebylo, nakonec mu přízeň kamarádů a přátel zlepšila náladu. „Dostal jsem obrovské množství různých velikonočních pozorností od přátel. Nebudu je jmenovat, ale udělali mi ohromnou radost. Dveře se téměř netrhly,“ prozradil. Vajíčka, beránci, mazance, sladkosti – prominentní Gottův pokoj byl doslova zavalen velikonočními dárky.

I další dobrá zpráva donutila Mistra, aby se začal usmívat. „V úterý, nebo nejpozději ve středu mě pouštějí domů,“ hlásil včera radostně. Lapálie s bolestivou páteří, jejíž operaci před čtrnácti dny podstoupil, tak jsou snad už konečně za ním. I když, kdo ví…

„Pochopitelně vůbec netuším, zda se zase bolesti nevrátí zpátky. V nemocnici jsem byl neustále opečováván. Byl jsem v klidu, dávali mi kapačky, a tak jsem ani neměl příležitost poznat, zda něco bolí, nebo ne. Jestli jsou pooperační bolesti pryč, tak poznám až doma,“ dodal Gott, který už všechny své síly plně zaměřuje na očekávané pracovní povinnosti.

„Asi mi budete věřit, že se před diváky po své zdravotní indispozici těším jako malý kluk!“ uzavírá »božský« Karel.

Karla Gotta dnes, nebo nejpozději zítra asi propustí z nemocnice do domácího ošetřování. Jako vzorný pacient bude opět ležet na pohovce ve své pracovně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.