Věra Špinarová: Těžký úraz - Zrušila koncerty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Věra Špinarová: Těžký úraz - Zrušila koncerty

Věra Špinarová
Věra Špinarová (pro Aha! – Jiří Hrabovský/www.spinarova.cz)

Chvilka nepozornosti stačila k tomu, aby se z majitelky famózního hlasu Věry Špinarové (58) stal dočasný mrzák! Kvůli poškození vazů v kot-níku musela zrušit i dva koncerty. „Hrozně to bolí,“ svěřila se paní Věra deníku Aha!.

„V úterý večer jsem se rozhodla, že sundám deku ze sušáku. A při tom jsem se neopatrně otočila, cukla sebou – a problém byl na světě,“ říká interpretka hitu Jednoho dne se vrátíš. Pár hodin po úrazu jí už noha otekla, při ranním vyšetření na specializované ortopedii se pak zjistilo, že jde o poranění vazů Chopartova kloubu na pravé noze.

„Věra si silně podvrkla soubor kloubů v oblasti nártu. Když jsme jí dávali dlahu, musela nohu prakticky úplně narovnat, což muselo být velmi bolestivé. Byla ale statečná,“ přiblížil deníku Aha! zákrok ortoped Jaroslav Husták.

„Bylo to naprosto nepředstavitelné utrpení,“ přiznává Špinarová. Nemůže na nohu došlápnout, musí ji mít ve vzduchu. Proto téměř plačtivě dodává, že nechápe, proč se jí úraz stal. „Vždyť se mi všechno dařilo! Je to snad varování, abych ve svém životě něco změnila? Mám být v klidu čtrnáct dnů, a vůbec nevím, jestli to přežiju. Už teď, druhý den po úrazu, se nudím k smrti,“ přiznala fenomenální zpěvačka. Musela zrušit včerejší koncert v Litoměřicích a dnešní v Plzni, již příští týden chce ale mermomocí na pódium. V pondělí ji čeká Bratislava, v úterý náhrada ze dnešní Plzeň.

„Asi budu jen dřepět a něco žvanit. Na pódiu jsem ale zvyklá řádit, tak vůbec netuším, jak to dopadne,“ děsí se té představy. O nehybnou umělkyni pečuje rodina. „Chlap by nebyl lepší,“ dodává rázně na závěr žena, která předloni dala po sedmi letech známosti kopačky svému příteli Michaelovi.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.