Aichmajerová zpovídá Rupperta - Jsem strašně dobrý v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Aichmajerová zpovídá Rupperta - Jsem strašně dobrý v posteli

Eva je Matějova bývalá láska. I po rozchodu ale zůstali výbornými kamarády
Eva je Matějova bývalá láska. I po rozchodu ale zůstali výbornými kamarády (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (28) si coby odvážná reportérka deníku Aha! vzala na paškál svou bývalou lásku, zpěváka skupiny Monkey Busyness Matěje Rupperta (28). A právě proto se jej televizní sexbomba ptala opravdu naplno a vůbec jej nešetřila.

..

Matěji, celý život mi předhazuješ, že mi čouhá sláva z bot, protože jsem z Litoměřic. Tak s pravdou ven, odkud jsi ty? Jsem si o tobě přečetla, že jsi kurdský přistěhovalec…
Já o ničem nevím. To s tou slávou je samozřejmě legrace. Ale já jsem z Prahy, narodil jsem se na úpatí mánesovské věže, odkojen Vltavou, strávil jsem na Žofíně spoustu krásných dětských chvil.

Bydlel jsi celou dobu v Praze?
Ano, celou dobu. Jen jednou jsem jel do Litoměřic a tam jsem potkal tebe. Vidíš, teď si vlastně uvědomuji, že jsi mě ani nevzala na Zahradu Čech. Ještě mám chalupu ve Vacovicích na Šumavě.

Jaký máš vztah k Sázavě?
Také tam to mám rád. Je tam krásná restaurace Na Marjánce, kde se odehrávají krásné večírky, samozřejmě bez alkoholu… Sázava je pro mě také krásná řeka, sice občas pořádně zabahněná.

Tys tam prý málem jednou přišel o psa?
Koupali jsme se na jezu a moje labradorka Pralinka spadla do řeky a vtáhla ji šlajsna. Tak jsem pro ni skočil. Zajímavé bylo to, že se ve vodě tvářila, jako že mně chce spíš utopit, než abych ji zachránil.

Zpíval jsi od dětství?
Zpíval jsem ve folklórním souboru Rosenka. Máma chtěla, abych se něčemu věnoval. Sama měla ke zpívání hodně blízko, ty lidi tam znala osobně. Tak mě tam přihlásila a zažil jsem tam spoustu zajímavých chvilek. Například vůbec první moje vystoupení před lidmi, a také jsem poprvé vystoupil na nějakých slavnostech před rovnou tisícovkou lidí, a já jsem se před tím musel trošku zlejt… Dostal jsem dvojku bílého vína a bylo mi devět. A najednou jsem vůbec neměl trému.

Ty jsi byl hodně hyperaktivní dítě?
Ano, vždyť i do toho souboru mě dali spíše za trest, že jsem byl příliš zlobivý. Samozřejmě, že to všechno pramenilo z mé vnitřní geniality… (smích) Ne, já jsem odjakživa dislektik, pravopis je můj velký nepřítel. Dokonce mě chtěli dát i do zvláštní školy, ale maminka za mě bojovala. Dostal jsem se k doktoru Matějíčkovi, který zjistil, že jsem v pořádku, a tím jsem svému jízlivému okolí zavřel ústa.

Vystudoval jsi pedagogickou školu, proč sis vybral právě tu?
Šel jsem tam proto, že tam bylo spousta holek. Na celý ročník nás tam bylo jen pět kluků. Čili pět kluků na sto holek. Pojďme si zcela otevřeně říct, že to byla vynikající bilance. A druhým důvodem bylo, že nebylo tak těžké se tam dostat.

Prý jsi chvíli studoval konzervatoř?
Peďák jsem normálně ukončil, pak jsem měl rok pauzu, protože mě nevzali, když jsem se hlásil na operní zpěv. Tam mě nevzali, protože jsem strašný lemro na teorii hudby. Tam už to nebude asi mít nic společného s mojí dislexií, ale spíše, že jsem hrozně líný. Na konzervatoři jsem studoval jen půl roku, po roce totálního flákání jsem se dostal na střední školu, ale už mi ten režim vadil. Navíc ještě ke všemu v tu chvíli přišla nabídka od Monkey Business, natáčel jsem desku a druhý den jsem měl v šest hodin vstát a jít třeba na tělocvik, to se fakt nedalo.

Jak dlouho s tebou fungují Monkey Business?
Od jedenadvaceti, takže už to bude sedm let. Frontman kapely Roman Holý je prý strašný uzurpátor.

Jak se chová k tobě?
Ke mně se chová fantasticky, já ho totiž podplácím… (smích) Ne, Roman je skvělý člověk, má z nás nejvíce talentu, píle, je největší workoholik, je takovým naprosto přirozeným hnacím motorem všeho toho dění. Řídí nás a usměrňuje.

Kolik máte za sebou desek?
Čtyři alba. Na deskách se hudebně podílím, že si občas vymyslím nějakou vokální linku. Textově se podílíme takzvaná Svatá trojice, což je takový triumvirát uvnitř kapely a tvoří ho Roman Holý, já a Pavel Mrázek. Nejvíce se scházíme, podílíme se na chodu kapely. Poslední texty vznikly na našem setkání v hotelu v Českém Krumlově a mám takovou speciální impertinentní informaci pro čtenáře deníku Aha!, že jsme u toho na sobě měli jen spodní prádlo.

A měli jste spolu něco?
Ne, nemohl bych nic mít s tak špinavým tvorem jako je muž! Až letos jsi byl nominovaný na cenu Anděl v kategorii zpěvák.

Nepřijde Ti nespravedlivé, že to přichází až teď?
Přijde, všichni se proti mně spikli, hajzlové. Cítím, že za tím jsou mocné lobbystické skupiny, které řídí šoubyznys proti mně. (smích) Ne, dělám si legraci. Teď vážně, přiznám se, že mě to i někdy mrzelo, že si na mně nevzpomněli, ale pak jsem si říkal, že na to fakt asi nemám. O to víc mě to letos potěšilo.

Jsi zpěvák, který pochází z kapely, uvažoval jsi někdy o dráze sólového zpěváka?
Zatím moc ne, protože nejsem autor písniček, tak by mi je musel někdo napsat. A jediný, od koho bych písničky chtěl, je Roman Holý, ale ten má tolik práce v kapele a filmové hudbě, že na to asi nebude čas. Jedině, že bych potkal třeba Stinga. Tomu bych nějakou tu písničku svěřil, aby mi ji mohl udělat. A za spolupráci na desce by mi musel zaplatit strašný peníze!

Prý máš peprnou historku z konkurzu na film Pupendo Jana Hřebejka?
Točili jsme desku ve studiu za Prahou a ve dvanáct hodin jsem měl být na kamerových zkouškách na jednu z hlavních rolí, kterou nakonec hrál Pavel Liška. A ten den mi bylo strašně zle, měl jsem horečku a křeče v břiše. A stala se mi taková zajímavá věc. Jel jsem už z nahrávacího studia na tu kamerovku a v půli cesty jsem dostal jasný příkaz shora, že budu muset navštívit onu místnost. Zastavit jsem nemohl, to bych se moc zdržel. Tak jsem jel dál a vydržel jsem to až před budovu na Kavčí hory, kde už uvnitř čekal Hřebejk a další. Tak jsem fofrem zaparkoval a úplně přesně s vypnutím zapalování to přišlo. Tomu se říká prosrat konkurz.

A jak jsi to vyřešil?
Pak přišla ta hrozná pravda, jak to těm lidem vysvětlím. Zvedl jsem telefon a zavolal jsem jim. Omluvil jsem se, že jsem nemocný, ale oni řekli, ať se zastavím alespoň na chvilku. Když jsem jim řekl, že jsem před budovou, tak se na mně chtěli přijít podívat do auta. Musel jsem to rázně ukončit se slovy, že se staly určité věci, díky kterým nemůžu své auto opustit nikde jinde než doma!

Chtěl bys být více herec, nebo zpěvák?
Jsem rozhodně více zpěvák, jako herec se necítím vlastně vůbec. Na natáčení jsem měl dokonce větší trému, než mívám na koncertním jevišti.

Jsi prezentován jako největší lamač srdcí, jak jsi na tom doopravdy? Jaký jsi ve vztahu?
Teď jsem dva roky sám až na nějaké drobné třeba dvoutýdenní úseky. Předtím jsem vždycky nějakou přítelkyni měl a vždy jsem byl věrný. Snažil jsem se být chápavý, obětavý, tolerantní, kompromisní, milující a trpící... A také strašně dobrý v posteli…

Jak balíš ženské?
Snažím se na ně být zlý, nekupovat jim vůbec žádné dárky a mlátit je. Pomáhá to. Objevily se spekulace, že máš něco s Ivou Frühlingovou...S Ivou se známe asi rok a půl, bavili jsme se tehdy v nějakém baru. Když přišel její rozchod s Richardem Krajčem, tak mi zavolala. Řekl jsem si, že se jí pokusím pomoct, už třeba jen tím, že se s ní budu scházet, dvakrát jsem byl u ní doma koukat se na DVD, a to je úplně vše. Nic jsem s ní neměl a rozhodně spolu nechodíme, jsme kamarádi.

Proč zavolala právě tobě? Myslíš, že vycítila, že jsi ten laskavý, chápající partner, který by ji mohl podržet?
Když jsme se poprvé potkali v již zmiňovaném baru, tak jsme právě rozebírali vztahy a Iva mi říkala, že se budou s Richardem brát. Nevymlouval jsem jí to, ale řekl jsem, že by se měli trochu víc poznat, tehdy byli spolu pouze tři měsíce.Takže když to krachlo, vzpomněla si asi na moje slova a ozvala se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.