Bareš si vzal Benešovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bareš si vzal Benešovou!

Lucie Benešová v bílých šatech s velkým výstřihem opravdu zářila. Svůj seriálový svatební den si pořádně užila.
Lucie Benešová v bílých šatech s velkým výstřihem opravdu zářila. Svůj seriálový svatební den si pořádně užila. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Herečka Lucie Benešová (31) se podruhé vdala. Jejím vyvoleným se stal Igor Bareš (40). „Před deseti měsíci jsme už spolu manžele hráli v německém filmu a nyní si je opět střihneme. K tomu jsem si užila i velkou a krásnou svatbu v kostele,“ řekla deníku Aha! Lucie.

Igor Bareš a Lucie Benešová si řekli své »ano« v kostele na Strossmayerově náměstí. Natočili tak další scénu nového seriálu České televize Horákovi, který právě touto velkolepou svatbou začne. „Moc jsem se těšila. Nikdy jsem se před kamerou nevdávala, tak jsem si to chtěla vyzkoušet. Mám za sebou tak už druhou svatbu, a to dokonce v kostele, “ řekla nadšeně Benešová, která je v reálném životě vdaná za herce Tomáše Matonohu.

„Lucie je atraktivní žena a vynikající herečka, hodíme se k sobě. Pokud jí to nebudu kazit, tak z toho bude trhák. Člověk o sobě pořád pochybuje,“ svěřil se deníku Aha! Igor Bareš, který hraje hlavu rodiny. Ve skutečnosti je ovšem hvězda »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí zapřísáhlým starým mládencem, i když na Moravě má desetiletou dceru Sonju.

„Budu hrát učitelku na základní škole. To bude pro mě také jedno velké poprvé. Moc se na to těším, s dětmi si ráda hraji. Budu je učit úplně všechno. Zahraji si jejich třídní,“ prozradila o seriálu Lucie Benešová.

V právě natáčeném seriálu Horákovi se dále můžeme těšit na Janu Šulcovou, Nellu Boudovou či Jakuba Prachaře. Ten si zahraje i se svou opravdovou sestrou Marianou. Seriál má být podobný americkému Krok za krokem. Rozdíl je jen v tom, že se nebude natáčet v jedné místnosti. „Už jsme natáčeli devět dní, hrajeme hodně venku i v ateliérech,“ řekla Jana Šulcová, která si zahraje přísnou tchyni.

Seriál Horákovi budete moct sledovat již od 6. září každou středu od 20 hodin na obrazovkách České televize.

8.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.