Zlata »Golda« Dvořáková: Hlavní je pro Ivetu sex, ne Artur! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata »Golda« Dvořáková: Hlavní je pro Ivetu sex, ne Artur!

Golda Dvořáková odpovídala na chatu Ahaonline.cz.
Golda Dvořáková odpovídala na chatu Ahaonline.cz.

Téměř hodinu a půl odpovídala bývalá chůva a hospodyně Ivety Bartošové Golda Dvořáková na vaše dotazy. Během online chatu čtenářům především přiblížila, proč její kniha »Iveto, sbohem. « vznikla a nezapomněla přiblížit také životní styl Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje i to, jak vznikaly fotky a další materiály použité v knize.

Když přišla řeč na to, jaké jsou priority v bouřlivém životě skomírající zpěvačky, zda jsou to její muži, sex nebo Artur, pak zněla Goldina odpověď naprosto jasně. „Minko, moje řeč. Prioritou by mělo být vždy dítě, a ne muž, o kterém stejně pak prohlásíte, že je pohádkář, okrádal vás a zničil vám život, abyste se k němu poté zase vrátila. Hlavní je pro Ivetu pravděpodobně opravdu sex a ne Artur. Můj názor.“

Přes všechna obvinění, která na ni chronicky nespolehlivá Bartošová přes tisk vznesla, přeje Golda zpěvačce jen to dobré. „Přeju jí do života hodně štěstí. Potřebuje ho, podle mě mnohem víc než Jiřího Pomejeho,” uzavírá.

Všechny odpovědi si můžete přečíst ZDE.

Foto Martin Pekárek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.