Dagmar Patrasová - Náročná operace páteře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dagmar Patrasová - Náročná operace páteře!

Dáda Patrasová jde na náročnou operaci, ale úsměv z její tváře nemizí.
Dáda Patrasová jde na náročnou operaci, ale úsměv z její tváře nemizí. (Aha! – Marek Pátek)

Herečka Dagmar Patrasová (53) už musí s defi nitivní platností »pod kudlu«. Dokonce už prý má pevně stanovený termín operace, kdy jí budou řezat páteř! Podle informací deníku Aha! má k zákroku dojít už za dvanáct dní – 15. února! Příčinou jsou »zdemolované« krční obratle Patrasové, které jí způsobují velkou bolest.

S páteří má Patrasová potíže dlouho. „Chybí mi vazivo mezi obratli, a ty o sebe dřou. Nejdřív jsem se léčila jen s krční páteří, jenže po celkovém rentgenu se přišlo na to, že ve špatném stavu je páteř celá,“ přiznala Patrasová už loni na podzim s tím, že operace je nevyhnutelná, a je jen otázkou času, kdy k ní dojde.

Sama herečka zákrok oddalovala, lékaři ji do něj museli nutit. Bolesti teď Patrasovou, která se poslední dvě dekády věnuje práci pro děti, donutily operaci konečně podstoupit. Včera se však už ke svému zdravotnímu stavu vyjadřovat nechtěla a termín operace odmítla potvrdit. „Kdo vám to řekl?“ vyzvídala po chvilce mlčení a slíbila, že zavolá později, protože celý den tráví na prohlídkách u lékaře.

Místo ní se ozval jen její manžel, saxofonista Felix Slováček: „Dáda by se ke svému stavu nevyjadřovala, ani kdyby byla zdravá. Je to její soukromá věc. Lidi lžou, a informace o jejím zdravotním stavu kazí Dádě kšefty. Diváci se bojí, že je nemocná, a nechodí na představení,“ zlobil se Slováček s tím, že dětské fanoušky Dáda na holičkách nenechá.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.