Ordinace v růžové zahradě: Nejistota a strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ordinace v růžové zahradě: Nejistota a strach!

Hvězdy nováckého seriálu. Jak dlouho tento tým vydrží pohromadě?
Hvězdy nováckého seriálu. Jak dlouho tento tým vydrží pohromadě? (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Panika, nejistota, strach! Obavy nyní zmítají hvězdami a štábem nejpopulárnějšího českého seriálu, »novácké« Ordinace v růžové zahradě! Důvodem jsou ohlášené změny, které nastanou po příchodu nové produkční Lenky Hornové (43)!

Nejpopulárnější seriál současnosti, »novácká« Ordinace v růžové zahradě, prochází velkými změnami a ani její největší hvězdy si nemohou být jisté svým postavením! V zákulisí vládne zmatek a strach. Za vším stojí jediná žena – Lenka Hornová (43), která se stala novou producentkou tohoto pořadu!

V příštích dnech se oblíbený seriál, ke kterému každé úterý a čtvrtek usednou až dva miliony diváků, otřese v základech! Nová producentka Lenka Hornová se do každého projektu vrhá na plno a nejinak tomu bude i nyní. Je tedy jasné, že si ve svém novém týmu nenechá nikoho, kým si nebude jista. „Dost se bojíme o svá místa. Byl by zázrak, kdyby se tu Hornové vše zamlouvalo a nechtěla nic změnit. Vládne tu teď tichá nejistota a nervozita,“ svěřil se deníku Aha! zdroj ze zákulisí.

A nepřímo to potvrdila i jedna z hvězd seriálu Milan Bahul (49). „Já teď čtrnáct dní nebudu mít čas. Je to tu teď dosti zmatené, mění se management a bude docházet k nějakým změnám. Takže nikdo neví, co dělat. Je to tu tak trochu divoké,“ nechal se slyšet Bahul, který v »Růžovce« ztvárňuje MUDr. Vladimíra Pusenského.

Sama Hornová se k celé věci nechtěla vyjádřit a domluvený rozhovor nakonec odmítla. „Moc se omlouvám, ale s tím rozhovorem jsem si to rozmyslela. Nechala jsem si to projít hlavou a došla jsem k názoru, že vlastně nemám právo se zatím k Ordinaci vyjadřovat. Na všechny vaše položené otázky se budu snažit odpovědět svojí prací s týmem Ordinace,“ vysvětlila své odmítnutí Hornová. Nezbývá tedy než čekat, jaké změny a škrty nová producentka opravdu uskuteční.

Lenka Hornová je nová producentka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.