Vendula Svobodová: Drsná hádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová: Drsná hádka!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Martin Hykl)

Exmanželka Karla Svobody (†68), od jehož smrti zítra uplynou tři roky, vstoupila do ostré hádky se čtenáři! Vendule Svobodové (37) se totiž nelíbilo, jakými otázkami ji zahlcují lidé v internetové diskusi serveru Blesk.cz. „Co je to za blbou otázku? Váš dotaz je neuctivý,“ rozohnila se například.

Sex se ženami, nevěra, duševní zdraví, touha po slávě, láska k penězům zesnulého manžela – to jsou jen některé z kontroverzních témat chatu. Když Vendule jeden diskutující vyčetl, že nerada snáší kritiku, opáčila: „Tak kritizujte, dělejte deset let zadarmo pro nemocné děti, vyberte přes sto milionů a rozdělte je do nemocnic a pak se můžeme kritizovat navzájem.“

Jiného čtenáře, který opáčil, že se dvanácti tisíci za práci v obchodě by jistě nevyžila, také zpražila. „Myslete si o mě, co chcete, nevyšplhala jsem se nikomu po zádech, jsem vzdělaná a pracovitá. Navíc veškeré dění a nápady okolo Kapky naděje jsou mým dílem.“

A muže, podepsaného jako David Bodeček, který chtěl znát pravý důvod rozchodu Venduly s bývalým kolegou MUDr. Bočkem z Kapky naděje, hned obvinila z homosexuality. „Jste intimním přítelem doktora Bočka a provokátor dnešního chatu,“ rozčílila se Svobodová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.