Lucie Benešová: Jsem svůdná maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Benešová: Jsem svůdná maminka!

Svůdná Lucie Benešová hraje jednu z hlavních rolí.
Svůdná Lucie Benešová hraje jednu z hlavních rolí. (: Rudolf Jung/Česká televize)

PRAHA – Jako svůdná sexy maminka se představí v novém seriálu České televize Horákovi herečka Lucie Benešová (31).

Jako svůdná sexy maminka se představí v novém seriálu České televize Horákovi herečka Lucie Benešová (31). V roli její mámy se představí Jana Šulcová (59) alias paní Horáková z komedie století S tebou mě baví svět. „Budu hrát maminku Lucie Benešové a zároveň nepříjemnou a hašteřivou tchyni Igoru Barešovi,“ svěřila se deníku Aha! Jana Šulcová.

„Seriál bude mít dvacet šest dílů. Jedná se o formát převzatý ze Španělska, kde měl velký úspěch. Je to vlastně taková rodinná sága,“ dodala herečka. Horákovi se nátáčejí od tohoto týdne a začali happy endem. Úvodní scéna se totiž odehrává v kostele, kde se koná svatba dvou hlavních představitelů. Nemalou úlohu zde budou mít i děti, mezi nimiž se objeví i dcera bývalých manželů Davida Prachaře a Dany Batulkové Mariana Prachařová. S ní jsme se mohli před časem setkat v televizní pohádce Poklad na Sovím hrádku, kde hrála po boku Jiřiny Bohdalové a Simony Stašové.

„Natáčení je mnohem těžší už proto, že se musíme svými výkony vyrovnat dětem, které překypují energií a vitalitou,“ poznamenala Šulcová. Hudbu složil Ondřej Brousek a titulní píseň nazpíval Vlasta Horváth. S rodinou Horákových se budeme setkávat na programu ČT 1 od září každou středu od dvaceti hodin večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.