Mareš na Vánoce zlobil! Utekl za milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mareš na Vánoce zlobil! Utekl za milenkou!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Moderátor Leoš Mareš (33) má manželku Moniku (34) pořádně na háku! Za milenkou Gábinou (20) si totiž prý už troufá vyrazit i na Vánoce!

„Leoš musel na Štědrý den v pozdním odpoledni dělat doma rodině Vánoce, ale hned nato už pádil do Budějovic! Oficiální verze byla, že jede slavit narození dítěte s vdovou po nejlepším kamarádovi Danu Fleischmanovi. Ten před časem tragicky zahynul. Už v noci ale byl prý viděn na českobudějovické diskotéce Lucerna se svou »oficiální« milenkou Gábinou Dvořákovou,“ tvrdí jeden společenský týdeník s tím, že s milenkou Mareš strávil i několik dalších dní. Mareš se k obvinění nevyjadřuje, pravdou však je, že jeho manželka Monika krátce po svátcích vyrazila sama do Špindlerova Mlýna. Děti Matěje (0,5 roku) a Jakuba (4) hlídala v Praze Leošova maminka. Mareš měl celou dobu vypnutý telefon. Kde se během »dnů volna« zdržoval, není tedy jasné. Za Monikou na hory dorazil až krátce před Silvestrem.

Monika Marešová

Gábina Dvořáková už má status oficiální moderátorovy milenky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.