Miro Šmajda: Zaplatil si hlasy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miro Šmajda: Zaplatil si hlasy?

Miláček slovenského publika Miro čelí obvinění, že si kupoval hlasy!
Miláček slovenského publika Miro čelí obvinění, že si kupoval hlasy! (Aha! – Marek Pátek)

Několik militantních fanoušků proti sobě poštval i miláček slovenského publika Miro Šmajda (21)! Na serveru youtube server topky.sk objevil video, kde o něm jeho »antifanoušek« tvrdí, že Miro je podvodník a lhář! Vše nasvědčuje tomu, že se Šmajdův odpůrce nechal inspirovat kauzou vypadlé finalistky Pavlíny Ištvancové, která se v počátcích soutěže »proslavila« tím, že jí táta prý kupoval postup v soutěži enormním množstvím esemesek poslaných z čerstvě nakoupených SIMkaret.

To samé teď tvrdí autor videa o Šmajdovi. „Ještě nevíte, co je Šmajda zač! Jeho rodiče koupili od zlodějů paušály a Mirovi posílají tisíce hlasů,“ tvrdí autor nepřejícného videa, který zjevně Mirovi výhru sto tisíc eur nepřál. „Rodiče že mi zaplatili hlasy? A z čeho, proboha? Fakt nemám představu, z čeho by to zaplatili,“ reagoval na to Šmajda, čímž přiznal lehkou domácí ekonomickou krizi.

Důvěryhodnost videa však silně nahlodává i fakt, že nejenže se anonym odmítl ve videu ukázat, ale navíc pomluvy napsal s řadou gramatických chyb. Slovenské želízko ve finálovém ohni se tak zcela jistě umístilo poctivě a jen zásluhou vlastního talentu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.