Hvězdy na Rhodosu - ŠÍP: Jsem plavčík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdy na Rhodosu - ŠÍP: Jsem plavčík!

Karel Šíp si se svým synem Honzíkem užíval v Egejském moři ostrova Rhodos.
Karel Šíp si se svým synem Honzíkem užíval v Egejském moři ostrova Rhodos. (pro Aha!: Petra Zápecová)

RHODOS/PRAHA – Na ostrově Rhodos bylo zase jednou pořádně veselo! A těch hvězd, které si užívaly nerušené volno! Jen deník Aha! byl u toho.


RHODOS/PRAHA – Na ostrově Rhodos bylo zase jednou pořádně veselo! A těch hvězd, které si užívaly nerušené volno! Kliknutím zvětšeteJen deník Aha! byl u toho, když se Karel Šíp (61) koupal se synem Honzíkem v moři či Jiřina Bohdalová (75) laškovala se svým prezidentem! A olympijský vítěz Aleš Valenta (33) skákal šipky do vody, až oči přecházely. Kliknutím zvětšeteKam se na ně hrabe jeho pověstné trojité salto s pěti vruty! „Jsem plavčík,“ smál se Karel Šíp, když učil plavat svého syna Honzíka.

Již po jedenácté se uskutečnil prázdninový klub cestovní kanceláře Greece Tours Prague, největšího specialisty na Řecko na českém trhu. Kliknutím zvětšeteIng. Vasilis Panatsis se svým týmem připravil ve spolupráci s Agenturou Amfora týdenní pobyt pro skoro dvě stovky tradičních i nových klientů, a to opět ve vyhlášeném hotelu Blue Sea v letovisku Faliraki. Zde si všichni nejen zasportovali a zatančili, ale dobře se i pobavili. Programy nachystal Petr Salava a uvedl Petru Černockou, Jiřího Pracného, Michala Nesvadbu, Karla Štědrého a Karla Šípa.
Kliknutím zvětšeteZe známých tváří se do nevšedního dění na ostrově Rhodos zapojili i Jiřina Bohdalová, Martin Dejdar, Josef Dvořák, Pavel Richter nebo olympijský vítěz Aleš Valenta. „V řadě disciplín se soutěžilo nejen o zlaté medaile a řecké olympijské vavříny, ale všichni držitelé posledních míst byli jako vždy zapsáni na proslulý pohár »Šavrdovku«,“ prozradil deníku Aha! prezident legendární Amfory Petr Salava.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.